REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džiaugsmingomis ovacijomis ir šūksniais į gimtąjį Klaipėdos miestą sugrįžo planetos čempionai „Žuvėdros“ šokėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar ankstyvą rytą - maždaug 8.30 val. - prie Klaipėdos viešbučio su aukso medaliais ir šypsenomis veiduose iš autobuso išlipę planetos čempionai buvo pasitikti artimųjų ir žiniasklaidos būrio.

REKLAMA

Nugalėtojai, išklausę artimųjų nuoširdžių sveikinimų, pasimėgavę šiltais apglėbimais ir bučiniais, pergalę aplaistė šampano purslais.

„Esame labai laimingi, tačiau išsekę, - sakė šokėjai. - Praėjusį savaitgalį labai mažai miegojome: iki pusės pirmos nakties vyko apdovanojimų ceremonija, vėliau iki paryčių visi šnekučiavomės, be to, laukė ilga kelionė“, - pasakojo planetos čempionai.

Komandos vadovė Skaistė Idzelevičienė teigė, kad dukart per metus dalyvauti aukščiausio lygio - Europos ir planetos - čempionatuose - didžiulė įtampa.

REKLAMA
REKLAMA

„Būtina, kad šokėjai ne tik idealiai sušoktų, bet ir scenoje skleistų energiją, nuotaiką. Reikia pasirūpinti programa, tema, kuri publiką tiesiog sudomintų ir vežtų. Neslėpsiu, būna minčių, kai pamąstome ir apie karjeros pabaigą“, - kalbėjo nusipelniusi šokių trenerė, tačiau netrukus pridūrė, jog kitų metų rugsėjo mėnesį Vilniuje vyksiančiame Europos čempionate dar tikrai dalyvaus.

„O apie kitų metų planetos čempionatą dar nieko negaliu pasakyti. Laikas parodys. Mano artimieji ir pažįstami nuolat kartoja: juk jūs jau viską turite, viską pasiekėte, ko jums dar bereikia, - šypsodamasi pasakojo šokių specialistė. - Tačiau kol kas sustoti negalime, tiesiog šis sportas įaugęs į kraują“, - pridūrė S. Idzelevičienė.

Pasiteiravus, kodėl šešiskart planetos čempionai į tolimą kelionę vyko autobusu, o nevyko patogesniu būdu - lėktuvu, pašnekovė atsakė: „Tokia jau mūsų tradicija. Be to, juk šįkart keliavo dvi ekipos - 40 žmonių. Skristi lėktuvu būtų labai brangu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų