REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos futbolo čempionato rungtynėse sekmadienį tarp „AC Milan“ ir „Palermo“ komandų pastarosios vartininkas Markas Amelija teigė, kad pirmajame kėlinyje atremti Ronaldinho bandymą realizuoti 11 m baudinį jam padėjo žaidimų konsolė „Playstation“, praneša interneto tinklalapis „Goal“.

REKLAMA
REKLAMA

11 m baudinys į „Palermo“ klubo vartus buvo paskirtas 26-ąją susitikimo minutę, kai rezultatas dar buvo 0:0. M. Amelija brazilo smūgį atrėmė, o antrajame kėlinyje „Palermo“ žaidėjai įmušė tris įvarčius ir iškovojo pergalę 3:1. „AC Milan“ ekipai rezultatą pavyko sušvelninti tik mačo pabaigoje, kai antrąjį kartą prie 11 m žymos stojusiam Ronaldinho pavyko nuginkluoti M. Amelijos ginamus vartus.

Pasakodamas apie atremtą pirmąjį Ronaldinho 11 m baudinį, „Palermo“ komandos vartininkas teigė, kad laisvu laiku žaisdamas „Playstation“ žaidimų konsolei skirtą futbolo žaidimą daug kartų matė, kaip brazilo personažas smūgiuoja 11 baudinius, todėl jam nebuvo sunku apginti savuosius vartus. Apie antrąjį 11 m baudinį, kuris vis dėlto pasiekė tikslą, M. Amelija buvo linkęs patylėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų