REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pridėkite ranką prie širdies ir pasakykite, ar norėtumėte, kad jūsų mylimą komandą palaikytų Antanas, Minedas, Britney Spears arba Osama Bin Ladenas? Taigi, kad ne. Britų dienraštis „The Times“ pateikia sąrašą garsenybių, kurios vis dėlto serga už kažką, bet geriau jau nesirgtų... Kodėl, kas ir kaip?

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad garsenybės ir futbolas – nesuderinami dalykai, o jei kas juos ir bando suderinti, dažniausiai iš to nieko gero neišeina. Kai kurios pasaulio žvaigždės ne tik kad atvirai demonstruoja savo tikrą ar tariamą meilę įvairioms futbolo ekipoms, bet kartais net ir įsigyja jų akcijų. Tiesa, kaip rodo istorija, neilgam – iki kol prispiria pirmos bėdos. O tada ir ta garsiai afišuota meilė kažkur staigiai išgaruoja.

REKLAMA

Jūsų teismui pateikiame sąrašą įžymybių, kada nors prisiekusių amžiną meilę ir ištikimybę vienam ar kitam klubui. Čia sužinosite, ką ir kodėl jos palaiko ar palaikė ir kas iš viso to išėjo.

10. Mel B (iširusios britų merginų grupės „Spice Girls“ narė, aktorė, 33-eji metai) palaiko „Leeds United“.

Abejotinos vertės dainininkė vargiai ką žinanti apie futbolą. Tokių fanų nepavydėtum niekam. Visgi Mel B pati sako, kad palaiko „Leeds United“ vienuolikę. O ar ji bent žino, kiek minučių trunka rungtynės arba kas yra nuošalė? Na, palikim tai jos sąžinei.

REKLAMA
REKLAMA

9. Broliai Liamas ir Noelas Gallagheriai (anglų roko grupės „Oasis“ lyderiai) palaiko „Manchester City“.

Abu muzikantai palaiko neseniai turtingų arabų nupirktą „Manchester City“ klubą, nors gyvena kažkur Šiaurės Londone, toliausiai nuo Mančesterio miesto. Ar tai tikrai tikri sirgaliai?

8. Robbie Williamsas (vienas garsiausių Didžiosios Britanijos dainininkų, 34-eri metai) palaiko „Port Vale“.

Neslepiantis savo aistros futbolui Robbie Williamsas kartą nusprendė paremti mėgstamiausią savo komandą „Port Vale“ ir tapti vienu iš jos savininkų. Dainingasis britas kaip tarė, taip ir padarė, bet nuo to minėtos komandos rezultatai nė kiek nepagerėjo, o jos fanai ėmė reikalauti iš multimilijonieriaus didesnės finansinės paramos. R. Williamsui tokie sirgalių raginimai kaip reikiant įgriso ir jis prasitarė ketinantis parduoti savo akcijas. Bet ar meilė klubui irgi parduodama?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Hughas Grantas (aktorius, „Auksinio gaublio“ laimėtojas, 48-eri metai) palaiko „Fulhamą“.

Niekuo neišsiskiriantis ir klaikiai neįdomus aktorius, vaidinantis tą patį per tą patį nuo pat savo karjeros pradžios, yra toks pat nuobodus ir nuspėjamas kaip ir jo palaikoma „Fulham“ ekipa.

6. Tomas Hanksas (JAV aktorius, 52-eji metai) palaiko „Aston Villą“.

Pasirodo, žymusis Holivudo aktorius T. Hanksas už „Aston Villą“ serga tik todėl, kad jam patinka komandos pavadinimas ir todėl, kad filmuodamasis viename iš filmų buvo atvykęs į Birmingemą. Tai išgirdęs „Aston Villos“ treneris Martinas O'Neillas vos sulaikė džiaugsmą: „Jis tiesiog puikiai vaidino filme „Gelbstint eilinį Rajaną“, todėl mums būtų itin didžiulė garbė, jei jis apsilankytų mūsų rungtynėse.“ Ką gi, tikrai aistringas sirgalius, jei net stadione nė karto nebuvo!

REKLAMA

5. Pete'as Doherty (muzikantas, rašytojas, poetas, 29-eri metai) palaiko „Queens Park Rangers“.

Pete'as kažkada buvo visiškai vidutinio lygio muzikantas, toks jis yra ir dabar. Skirtumas tik tas, kad jam pavyko išgarsėti. Tiesa, ne dėl savo talento, o dėl besaikio narkotikų vartojimo ir draugystės su supermodeliu Kate Moss. Nelabai kam ir įdomu, už ką jis serga, todėl „Queens Park Rangers“ ekipai nuo jo palaikymo nei šilta, nei šalta.

4. Wayne'as Rooney (Anglijos rinktinės ir „Manchester United“ klubo saugas, 23-eji metai) palaiko ar palaikė Liverpulio „Evertoną“.

REKLAMA

Vaikinas augo ir užaugo su „Evertono“ šaliku. Lankėsi beveik kiekvienose ekipos rungtynėse, kur laidė gerklę už saviškius negailėdamas sveikatos, kol subrendo. Tada nusprendė, kad mėlyni „Everton“ marškinėliai jam nebetinka. Nors tapęs profesionaliu žaidėju dar kurį laiką atstovavo gimtojo Liverpulio komandai, atskriejus kone pirmam viliojančiam pasiūlymui susikrovė mantą ir išvyko į Mančesterį. Ten sėkmingai gyvena ir muša įvarčius iki pat šiol, o savo kliedesių apie „Evertoną“, matyt, jau net pats nebeprisimena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Benito Musolinis (italų politikas, fašistas, miręs) palaikė „Bologną“.

Jo Ekscelencija Benito Musolinis, Valstybės Valdovas, Fašistų Dučė, Imperijos įkūrėjas, kol dar buvo gyvas, visaip stengėsi, kad jo klubas „Bologna“ skintų titulus vieną po kito. Nuo 1925 iki 1937 metų Bolonijos futbolininkai Italijos čempionate triumfavo keturis kartus. Įdomu, kiek ir kaip prie to prisidėjo pats Dučė. Deja, istorija tai nutyli.

2. Adolfas Hitleris (buvęs nacistinės Vokietijos vyriausybės ir valstybės vadovas, diktatorius, Antrojo pasaulinio karo iniciatorius, genocido vykdytojas, miręs) palaikė „Schalkę“.

REKLAMA

Nors A. Hitleris bombardavo „Old Traffordą“, jis nebuvo „Manchester City“ ekipos fanas. Fiureris sirgo už „Schalke 04“, ir gana įdomus sutapimas, kad nuo 1933 iki 1945 metų jo palaikoma komanda Vokietijos pirmenybes laimėjo net šešis kartus. Nors iš kitos pusės, tai gal ir nieko keisto, juk A. Hitlerio propagandos ministras Jozefas Gebelsas kartą yra pasakęs: „Laimėti rungtynes yra daug svarbiau nei užimti miestą Rytuose.“

1. Osama Bin Ladenas (ieškomiausias teroristas pasaulyje, 51 metai) palaiko Londono „Arsenalą“.

REKLAMA

Kažkur Pakistano urvuose besislepiantis Osama Bin Ladenas nepamiršta ir futbolo. Radęs laisvą minutę nuo naujų teroro aktų planavimo Osama Bin Ladenas įsijungia savo radijo imtuvą, ištempia ausis ir laiko kumščius už „Arsenal“ vyrus. O kai šie patiria dar vieną nesėkmę, garsiai sušunka: „Mirtis Izraeliui, mirtis Amerikai, mirtis varžovams!“.

O už ką sergate jūs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų