REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar savo gimtajame „Stamford Bridge“ stadione patirto skaudaus pralaimėjimo 1:2 prieš Londono „Arsenal“ vienuolikę „Chelsea“ ekipos vyriausiasis treneris Luizas Felipe Scolaris neslėpė nepasitenkinimo teisėjų darbu:

REKLAMA
REKLAMA

„Ar jūs kada nors esate mane girdėję kalbant apie teisėjus? Niekada! Per 15-a „Premier“ lygos, ketverias UEFA Čempionų lygos ir „Carling Cup“ rungtynes aš nė karto nekomentavau arbitrų darbo, bet šį kartą viskas kitaip. Aš tik noriu vienintelio dalyko – kad teisėjai peržiūrėtų vaizdo įrašą ir pripažintų, kad suklydo, bei atsiprašytų. Tai viskas, ko aš prašau.“

REKLAMA

„Man nereikia trijų taškų, bet reikia atsiprašymo. Pirmajame kėlinyje  teisėjai įžvelgė nebūtą Salomono Kalou nuošalę, o antrajame neužfiksavo daugiau nei akivaizdžios Robino Van Persie nuošalės. Aš suprantu, kad teisėjai irgi žmonės ir negali neklysti, bet šios klaidos nužudė mano komandą. Nemanau, kad tai buvo sąmoningos klaidos, greičiau tai koncentracijos trūkumo pasekmė“, - tikino 60-ies metų amžiaus strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pralaimėjome, nes vienas varžovų įvartis turėjo būti neįskaitytas, bet taip neatsitiko ir jis pakeitė ne tik rezultatą, bet ir žaidimo eigą. Jei būtume laimėję, prieš „Arsenalą“ jau būtume įgiję 13 taškų persvarą, tad jų viltys kovoti dėl čempionų titulo būtų žlugusios“ - apmaudo neslėpė L. F. Scolaris.

Priminsime, kad, nepaisant to, jog Londono klubų derbyje „Chelsea“ futbolininkai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 31 minutę kamuolį į savo vartų tinklą pasiuntė „Arsenal“ gynėjas Johanas Djourou, jiems ne tik kad nepavyko išsaugoti pranašumo, bet net ir išplėšti bent taško.

Antrajame kėlinyje 59 ir 62 minutėmis pelnyti du olando Robino Van Persie įvarčiai palaidojo „Chelsea“ ekipą ir „Arsenal“ šventė pergalę rezultatu 2:1 (0:1). Tiesa, pirmasis įvartis buvo aiškiai įmuštas iš nuošalės, nes Denilsono perdavimo metu R. Van Persie buvo už varžovų gynėjų nugarų, tačiau teisėjai to nepastebėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų