REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Šarūnas Mažeika/BFL nuotrauka

Arūnas Valinskas (42) – šou verslo atstovas, TV laidų „Arena“, „Taip ir Ne“, „Dviračio televizija“ kūrėjas, muzikinių šou „Kelias į žvaigždes“, „Žvaigždžių vartai“, žaidimo „Šeši nuliai – milijonas” vedėjas, įvairių netradicinių konkursų bei renginių (kaip „Mis nelaisvė“ ir kt.) iniciatorius, dabar politikas,  Seimo pirmininkas, Tautos prisikėlimo partijos įkūrėjas ir lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

Arūnas Valinskas aukso medaliu baigė Vilniaus 12-ąją vidurinę mokyklą, įstojo į Vilniaus universiteto Teisės fakultetą.

REKLAMA

1987 m. išbrauktas iš studentų sąrašo dėl „elgesio, nesuderinamo su tarybinio studento vardu“. Vėliau grąžintas (1988, 1991 m.) ir vėl pakartotinai pašalintas (1990, 1992 ir 1994 m.), kadangi aktyvi koncertinė veikla buvo sunkiai suderinama su studijomis. 2003 metais birželio mėn. sėkmingai tapo teisės magistru, įgijo Baudžiamosios teisės specializaciją.

2008 metais įkūrė Tautos prisikėlimo partiją, buvo išrinktas jos pirmininku. 2008 metų Seimo rinkimuose išrinktas į 2008-2012 metų kadencijos Seimą. Pirmojo posėdžio metu lapkričio 17 d. vakarą antruoju slaptu balsavimu išrinktas Seimo Pirmininku visai kadencijai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmas rimtas darbas - LTV kanale balandžio 1-ąją vedė agitbrigadų konkursą.

Arūnas turi ekstremalių pomėgių: šokinėti su parašiutais, guma, važinėti motociklu.

Vedė 1988 m., žmona - dainininkė, TV laidų vedėja bei įgarsintoja Inga Valinskienė. Augina du sūnus - Arūną bei Šarūną. Save vadina griežtu tėčiu. Sako, kad užtenka vieno žodžio. Šeimoje kaip valstybėje - turi būti tam tikra santvarka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų