REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tautos prisikėlimo partija (TPP) siūlys kitą kandidatą į aplinkos ministrus.

Pirmadienį po susitikimo su paskirtuoju premjeru Andriumi Kubiliumi, TPP lyderis, Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas patvirtino, jog siūlys dar vieną kandidatą į aplinkos ministrus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak A.Valinsko, premjerui bus siūloma rinktis iš dviejų kandidatūrų - Neringos vicemero Arūno Burkšo bei kito kandidato, kurį dar tvirtins partijos taryba.

REKLAMA

Antrosios kandidatūros A.Valinskas neįvardino, sakydamas, jog pirma ją norėtų pateikti premjerui.

A.Kubiliaus ir A.Valinsko susitikime dalyvavę aplinkosauginių organizacijų atstovai sakė iš Seimo pirmininko „gavę smarkiai barti“ už protestus prieš A.Burkšo kandidatūrą, o kitų kandidatų į šį postą pavardžių neišgirdę. Be to, pasak aplinkosaugininkų, susitikime jie neišgirdo ir argumentų, kodėl A.Burkšas būtų tinkamas kandidatas į šį postą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes neišgirdome argumentų, kodėl A.Burkšas galėtų būti tinkamas kandidatas, be to, kad jo magistrinio darbo vadovas įvertino jį kaip labai atsakingą, kompetetingą asmenį“, - po susitikimo ironizavo aplinkosauginių nevyriausybinių organizacijų koalicijos vadovas Žymantas Morkvėnas.

„Mes bandėme klausti apie tuos kitus kandidatus, bet kadangi gavome smarkiai pylos, kalbėjome tik apie A.Burkšą“, - sakė Ž.Morkvėnas.

Aplinkosaugininkai dar kartą paskelbė nepritariantys A.Burkšo kandidatūrai į aplinkos ministrus. „Su tokiu bagažu paprastai einama iš politikos, ne į politiką. A.Burkšas dalyvavo nelegaliose statybose, savo parašu laimindamas jas, dėl kurių yra pradėti procesai, tai, einant į tokią ministeriją, yra netoleruotina“, - sakė Ž.Morkvėnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų