REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi geros draugės – Indrė Burlinskaitė ir Alvyda Sinkevičienė nusprendė malonią kalėdinę staigmeną padovanoti ir savo gerbėjoms.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos savo tinklaraštyje paskelbė, kad gerbėjas kviečia į susitikimą! „Savo Blog'uose sulaukiame daugybės mergaitiškų klausimų ir panašu, kad jie mumis besidominčioms merginoms niekada neišseks. Tad man šovė į galvą mintis, gal šias merginas pasikviesti į „Olialia“ piceriją ir prie tikros itališkos picos, skanios kavos puodelio ar „Soprano“ ledų indelio mergaitiškai su jomis pasiplepėti apie gyvenimą, atsakyti į visus gerbėjas dominančius klausimus. Be to, įdomu su jomis susipažinti – vistik diskusijos prie tinklaraščių komentarų verda labai aktyviai“, - mintimis dalinosi „Olialia“ mergaitė Indrė. Tačiau ji, kai sugalvojo šią idėją, šiek tiek suabejojo savimi – o gal niekas neateis?

REKLAMA

Alvyda tuoj pat suskubo ją drąsinti: „organizuojam – bus smagu!“ Merginos į šį susitikimą sumanė pakviesti ir kitų „Olialia“ mergaičių. „Jei tik tai bus įmanoma – kodėl ne? Dideliame gražių merginų būryje turėtų būti labai linksma“, - jau dabar su nekantrumu susitikimo laukia merginos.

„Pagalvojome, kad geriau jau gerbėjos su mumis tegu susipažįsta iš tiesų, o ne vien iš žurnalistų straipsnių. Juolab, kad mes esame tikrai paprastos, tad tokiam susitikimui mielai rastume laiko“, - pridūrė Alvyda.

REKLAMA
REKLAMA

O susitikimą gerbėjoms žavios merginos nusprendė paskirti gruodžio 18-ąją dieną. „Būtent šią dieną vyks ir oficialus kitų metų „Vakaro žinių“ kalendoriaus pristatymo vakarėlis, tad pagalvojome, jog būtų graži proga surengti susitikimą. Iš pradžių pasisėdėtumėme „Olialia“ picerijoje, o tada visas merginas pakviestume ir į kalendoriaus vakarėlį“, - džiaugėsi I. Burlinskaitė. Tad „Olialia“ mergaičių gerbėjoms – dviguba nauda. Viskas apie šį susitikimą – Indrės tinklaraštyje.



Aušra Prasauskaitė



Indrė ir Alvyda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų