REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Anglijoje buvo sužaisti keturi „Premier“ lygos 15-ojo turo susitikimai. Bene didžiausią futbolo gerbėjų dėmesį kėlė Mančesterio ir Londono miestų derbiai „Manchester City“ susitiko su „Manchester United“, o čempionato lyderė „Chelsea“  išbandė savo jėgas su „Arsenalu“.

REKLAMA
REKLAMA

Turtingų arabų įsigyta „Manchester City“ komanda savo stadione pamėgino įkąsti titulą ginantiems „Manchester United“ futbolininkams, bet jai tai nepavyko. Mačą laimėjo svečių teisėmis savo gimtajame mieste žaidę Alexo Fergusono auklėtiniai, kuriems pergalę atnešė vienintelis 42 minutę pelnytas puolėjo Wayne‘o Rooney įvartis.

REKLAMA

Beveik visų rungtynių metu situaciją kontroliavusių „raudonųjų velnių“ padėtis kiek komplikavosi antrojo kėlinio viduryje, kai 68 minutę antra geltona kortele buvo nubaustas ir iš aikštės išvarytas Cristiano Ronaldo. Vis tik „Manchester United“ klubui pavyko atremti visas šeimininkų pastangas išlyginti rezultatą iki pat finalinio teisėjo švilpuko, taigi jie ir iškovojo minimalią pergalę 1:0 (1:0).

Kitame susitikime vėzdus surėmė dvi Londono komandos „Chelsea“ ir „Arsenal“. Nors dvikovos favoritais buvo laikomi Luizo Felipes Scolario vyrai, kurie pirmieji ir išsiveržė į priekį, kai 31 minutę kamuolį į savo vartų tinklą pasiuntė Johanas Djourou, jiems ne tik kad nepavyko išsaugoti pranašumo, bet ir išplėšti bent taško.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame kėlinyje 59 ir 62 minutėmis pelnyti du olando Robino Van Persie įvarčiai palaidojo „Chelsea“ ekipą „Arsenal“ šventė pergalę rezultatu 2:1 (0:1).

Nors net ir po šio patirto skaudaus pralaimėjimo „mėlynieji“ išliko turnyrinės lentelės viršuje, juos iš ten jau rytoj gali išstumti „Liverpool“ futbolininkai, kurie savo aikštėje priims „West Ham United“ klubą.

Visų sekmadienio rungtynių rezultatai:

„Manchester City“ – „Manchester United“ 0:1 (0:1)

„Portsmouth“„Blackburn Rovers“ 3:2 (0:0)

„Tottenham Hotspur“„Everton“ 0:1 (0:0)

„Chelsea“ – „Arsenal“ 1:2 (1:0)

Turnyrinė lentelė po 15-os turų:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų