REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po penktadienio naktį NBA pirmenybėse iškovotos 12-os per paskutinius 13-ą mačų pergalės nuotaikos Klivlendo „Cavaliers“ ekipos stovykloje buvo itin puikios. Komandos vyriausiasis treneris Mike‘as Brownas gyrė kone visus savo auklėtinius, o LeBronas Jamesas negailėjo išskirtinių komplimentų lietuviui Žydrūnui Ilgauskui.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad mūsų varžovai „Golden State Warriors“ krepšininkai šiandien viską darė teisingai. Jie rungtyniavo energingai, agresyviai, bet mes jiems taip pat turėjome ką pasiūlyti.

REKLAMA

Džiaugiuosi, kad mačo likimas išsisprendė daug anksčiau, o ne rungtynių pabaigoje, tad paskutiniame kėlinyje jau galėjau leisti pailsėti pagrindiniams savo žaidėjams – LeBronui Jamesui, Mo Williamsui, Žydrūnui Ilgauskui ir Benui Wallace‘ui. Vis dėlto, nepaisant šios pergalės, mums reikia nesustoti ir toliau tobulėti, nes dar tikrai yra kur“, – tikino strategas M. Brownas.

Tuo tarpu LeBronas Jamesas buvo dar optimistiškesnis:

„Dabar mes žaidžiame iš tiesų puikų krepšinį. Tai pasakytina tiek apie mūsų gynybą, tiek apie puolimą, kuriame būdami pakankamai protingi mes tiesiog negalime neišnaudoti Žydrūno Ilgausko. Būsiu atviras, nemanau, kad lygoje yra daug krepšininkų, galinčių sustabdyti „Didįjį Z“ žaidžiant vienas prieš vieną. Jis moka idealiai pasinaudoti savo privalumais ir varžovų klaidomis ginantis.“

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Klivlendo „Cavaliers“ klubas, laimėjęs visas devynerias namų rungtynes, savo sąskaitoje dabar turi 13 pergalių ir tik 3 pralaimėjimus bei Rytų konferencijoje užtikrintai žengia antroje vietoje, nusileisdamas tik NBA čempionų titulą ginančiai Bostono „Celtics“ ekipai.

Ž. Ilgauskas šį sezoną per mačą aikštelėje vidutiniškai išbūna po 26,7 minutes, per kurias pelno po 14,7 taško, atkovojo po 7,1 kamuolio, atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo, blokuoja po 1,2 varžovo metimo, perima po 0,4 kamuolio, suklysta po 1,6 karto ir prasižengia po 2,5 karto.

Šią naktį „Kavalieriai“ išvykoje išbandys savo jėgas su Milvokio „Bucks“ (7/11) vyrais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų