REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar girdite, kaip šmaikščiai šiugžda antstolių kojytės ir lyriškai tiesiasi kumštukai? Bėk ir mes priglausim. Ateinantį trečiadienį, gruodžio 3 dieną kūrybinis susivienijimas „Du kavos“ ragina visus negavusius paskolų arba kenčiančius dėl jų vienai dienai mesti buitinį alkoholizmą ir užsukti į klubą „Tamsta“. Čia turėtų įvykti penktasis, jubiliejinis stand-up comedy vakaras „Tribūna“.   

REKLAMA
REKLAMA

„Tribūnos“ kolektyvas Laimos Kybartienės tembru dėkoja keturis vakarus juos glaudusiam „Havana Social Club“ ir nespjaudamas į šulinį, bėga į „Unesco“ saugomą senamiestį, į „Tamstą“, kurioje, kaip pas gerą kekšę, turėtų tilpti visi, net ir Stakėnas su šeima. Erdvė keičiasi, tačiau dvasios liepsna išliks ta pati.  

REKLAMA

Prieš pusmetį startavęs renginių ciklas ir toliau atjaus ir juokins paprastą žmogų – kenčiantį, kompleksuojantį vadybininką, užsimetusį per išpardavimą pirktą šalikėlį ar kitą niekutį, didžėjų, balsavusį už kairiuosius, blogerį, rūšiuojantį šiukšles, mėgstantį Obamą ar „Pravda“ komentatorių. Todėl ir šį vakarą pokštai bus skirti tik jam, žmogui, galinčiam pasakyti „p... aš tą krizę“.  

REKLAMA
REKLAMA

Be to, reikia pasidžiaugti, kad gyvos muzikos klube „Tamsta“ šį vakarą gyvai nebus atliekamas nė vienas muzikos kūrinys. Už tad mikrofonas bus įjungtas. Ir juo naudosis net šeši bent kartą užsienyje buvę piliečiai. Trys iš jų jau tapo STT kontrolinio šūvio taikiniais: blaivas ant scenos nė nebandęs lipti ir tailandietišku vibratoriumi pirmas žiūrovų eiles gąsdinantis Justas Jankevičius, taip pat nuolatinis gedulingų pietų užstalės komendantas, įgaliotasis kunigų seminarijos piršlys Aidas Puklevičius bei nuo abiturientų išleistuvių kostiumo taip ir nenusivilkęs bei Dalios Kutraitės vaidmenį filme „Pilotas“ sukūręs Giedrius Drukteinis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesvietiškai liberaliame Stand-up comedy vakare vietos atsiras ir moteriai – Anastasijai Zemdliauskaitei, pravarde Azija, vienai iš nedaugelio moterų, kurios į tualetą eina su žurnalu. Kitas mažiau publikai pažįstamas, tačiau į komiką pretenduojantis tipas – Rokas Golcas, artimas Ramūno Rudoko bičiulis, žinantis, ką reikia pasakyti moteriai, kad ši nusifilmuotų skalbimo miltelių reklamai. O taip pat šiame jubiliejiniame humoro vakare „Tribūna“ prieš publiką Bžesko kirpimo plaukais mostaguos Laurynas Bogusevičius. Vaikinas yra vedęs daugybę „afterparty“ renginių raiškiojo skaitymo laureatams, dalyvavęs visuomeninėje veikloje kosmonautų našlėms atminti.   

REKLAMA

Mikliai besiplečianti (juk kam sekasi, tam plečiasi) „Tribūna“ vienija žmones, kurių vaikystėje niekas nejuokino, paauglystėje bandė, o jaunystės jie nepamena dar dėl tuo metu žemo alkoholio akcizo. Vadovaudamiesi formule, jei negaila 40 litų nežinomam didžėjui iš užsienio, neturėtų būti gaila ir 15 litų nežinomam komikui iš Lietuvos, kūrybinis susivienijimas „Du kavos“ skelbia naują bilietų kainą – 15 litų normaliems arba 10 lt. studentams, vyresniems nei 30 ar kitą negalią turintiems piliečiams.  

Renginį ves rubuilis emo. Ne tai, ne Gediminas Jaunius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų