REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Ispanijoje pristatytos Baltijos šalių turizmo galimybės. Lietuva, renginyje pateikusi 2009-ųjų turizmo srities naujienas, Vilniaus – Europos kultūros sostinės planuojamus renginius ir parodžiusi filmą apie mūsų šalį, sulaukė itin didelio susidomėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad Lietuvos pristatymas taip sudomino žurnalistus, sakė Lietuvos Turizmo informacijos centro Barselonoje direktorius Raimundas Michnevičius. – Puiku, kad tokiame dideliame ir gausiame renginių mieste kaip Madridas, mūsų šalis susilaukė išskirtinio dėmesio. Esu tikras, kad susitikimai su žurnalistais ne tik garsina Lietuvos vardą, bet ir tiesiogiai prisideda prie augančio Ispanijos turistų į Lietuvą skaičiaus“.

REKLAMA

Renginį, kuriame buvo pristatytos Baltijos šalių turizmo galimybės, jau šiomis dienomis nušvietė trys radijo stotys: „Tentacion“, „Cope Madrid“ ir „Onda Cero“. Reportažas apie Baltijos šalių prezentaciją buvo parodytas per „Canal 47“ televiziją (Madrido miestas ir regionas). Renginyje dalyvavo Ispanijos Kultūros ministerijos Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Julia Saez Angulo, Ispanijos turizmo žurnalistų asociacijos prezidentas Francisco Rivero, tokių leidinių, kaip „ABC“, „Viajeros“, „Revista 80 dias“, „El Pais“, „Mas“, „Viajar“ žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Baltijos šalių turizmo galimybių pristatymą Ispanijos sostinėje Madride inicijavo Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, organizavo Lietuvos Turizmo informacijos centras Barselonoje.

Pagal į Lietuvą atvykstančių turistų skaičių Ispanija kol kas užima 15-ą vietą tarp didžiausių užsienio turizmo rinkų, tačiau per metus (lyginant 2006 ir 2007 m.) ispanų, apsistojančių kolektyvinėse apgyvendinimo įstaigose, skaičius išaugo net 14 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų