REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą posėdžiavusi Lietuvos socialdemokratų partijos Alytaus miesto skyriaus taryba svarstė su Alytaus miesto meru Česlovu Daugėla susijusius klausimus. Partijos skyriaus tarybos posėdyje dalyvavo ir LSDP Prezidiumo nariai Vytenis Povilas Andriukaitis bei Zigmantas Balčytis.

REKLAMA
REKLAMA

LSDP Alytaus miesto skyriaus taryba nusprendė, kad Česlovas Daugėla turi stabdyti narystę partijoje iki 2009 metų lapkričio 26 dienos. Skyriaus taryba taip pat nusprendė, kad Č. Daugėla iki gruodžio 10 dienos turi atsistatydinti iš Alytaus miesto mero pareigų.Už tokį sprendimą balsavo 12 partiečių, prieš - 11, vienas biuletenis buvo sugadintas.

Ketvirtadienį vykusiame Alytaus miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo perskaitytas mero Č. Daugėlos pareiškimas, kuriame jis prašo tarybą atleistį jį iš Alytaus mero pareigų. Vyriausybės atstovo Alytaus apskrityje siūlymu, šis klausimas dabartiniame posėdyje nesvarstytas. Nuspręsta, kad bus šaukiamas neeilinis posėdis, kuriame ir paaiškės ar Alytaus miesto savivaldybės taryba pritars šiam mero prašymui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų