REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po sėkmingo debiuto sostinėje atsiliepimai apie „Dangaus 2” nugalėtojo Justo gyvą pasirodymą nuvilnijo per visą šalį ir pasiekė patį pajūrį. Šį šeštadienį (lapkričio 29 d.) dainininkas atvyksta į Klaipėdos naktinį klubą „Dr.Who“, kur kartu su penkių gyvai grojančių muzikantų grupe pristatys savo naujausią programą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pirmą gyvą koncertą ant scenos, Justas minėjo, kad apie tokius pasirodymus jis seniai svajojo ir labai džiaugiasi, jog tai vyksta. Belieka tikėtis, kad nemažai laiko ir jėgų atimantys koncertai dainininkui – tik dar vienas muzikinės karjeros iššūkis, nesutrukdysiantis nei jo aktorinio ir šokio meno studijoms Vilniaus kolegijoje, nei užbaigti antrojo albumo įrašus.

REKLAMA

Per koncertą šeštadienį dainininkas atliks ne tik gerai žinomus autorinius kūrinius „Muziką garsiau“, „Pavasario žiedai“, „Meilės vasara“ ir didžiausią radijo hitą „Ateinu rytoj“, bet ir niekur negirdėtas naujausias dainas bei savo mėgstamų grupių „Red Hot Chili Peppers“ ir atlikėjo Moby garsiausių dainų „koverius“. Pastaruosius atlikėjas tikisi perteikti savaip, ne ką mažiau energingai ir su polėkiu.

REKLAMA
REKLAMA

Su Justo pasirodymu klube „Dr.Who“ pradedamas naujas etapas – kiekvieną savaitgalį organizatoriai čia rengs gyvo garso koncertus, kurie turėtų praskaidrinti tamsias besibaigiančio rudens bei artėjančios žiemos naktis.

„Daugelis dažnai skundžiasi, jog geriausi renginiai vyksta sostinėje, – teigė renginio organizatoriai. – Šį rudenį mes įrodėme, kad Klaipėdoje sėkmingai gyvuojančio klubo „Dr.Who“ muzikinis repertuaras ne ką prastesnis – čia koncertavo Mantas, Algis Greitai, Vaidas Baumila, buvo prisatytas „Tabami Goes Queen“ projektas. Todėl šį šeštadienį įvyksiantis Justo pasirodymas – tai dar vienas ryžtingas žingsnis link naktinio gyvenimo ir pramogų įvairovės.

Gruodžio mėnesį naktiniame klube „Dr.Who“ koncertuos legendinė grupė EMPTI, Marijonas Mikutavičius, bus pristatyti gyvos muzikos projektai „Tribute to Lauryn Hill“ su „Saulės kliošo“ vokaliste Daiva Starinskaite bei neeilinis „Tabami No DJs“ su Erica Jennings.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų