REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtąjį albumą, pavadintą „Mano kelias“, pristatantis atlikėjas Andrius Rimiškis vaistu nuo visų ligų bei krizių vadina optimizmą. „Dabar svarbiausia įvertinti tai, ką jau turi, iš neleisti kreivei smarkiai slysti žemyn“, - svarsto jau dvejus metus Klaipėdoje gyvenantis vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien oficialiai išleidžiamame Andriaus albume „Mano kelias“ klausytojai ras dešimt dainų, kurias parašė Deivydas Zvonkus, Raigardas Tautkus, Žilvinas Liulys. Kelias iš jų įdainuoti padėjo Romas Dambrauskas, Žilvinas Žvagulis, „Patrulių“ duetas. Dainininkas džiaugiasi naujausiu savo darbu, kuris, jo teigimu, yra solidesnis už ankstesnius.

REKLAMA

Andriaus balsas dabar - kiek prikimęs. „Nusilpo mano imuninė sistema, mėnesį gydausi tai paūmėjantį, tai silpstantį peršalimą, - šypteli vaikinas, daugiausia laiko prieš karštąjį žiemos koncertų sezoną praleidžiantis savo biure. - Bet dabar laiko poilsiauti neturiu - nebent po Naujųjų metų leisiu sau paatostogauti.“



Negalavimai nesukelia bėdų darbe?

Na, praėjusią savaitę, kai nuvykau koncertuoti per studentų dienos šventę Šiauliuose, teko kreiptis į šio miesto medikus, nes pakilo temperatūra. Aišku, dainuoti jie man nepatarė, tačiau buvo per vėlu atšaukti pasirodymą. Neišėjo ir apsiriboti vos keletu dainų - klausytojai susirinko puikūs, šitaip galingai palaikė, kad sudainavau visą programą. Buvo puikus vakaras. Gruodį laukia karštymetis - suplanuota daug koncertų, grafikas tebepildomas. Šioje srityje krizės nuotaikų dar nesijaučia.



Sporto klube nebedirbi. Lieka daugiau laisvo laiko?

REKLAMA
REKLAMA

Taip, prieš mėnesį palikau šias pareigas. Apsvarsčiau, įvertinau ir nusprendžiau atsidėti savam verslui. Mano bendrovė užsiima statybų darbais. Dabar labai sunkus metas, į naujas viršūnes neužšoksi. Svarbu išsaugoti tai, kas jau pasiekta, ištverti blogąjį periodą - ypač jaunai kompanijai. O kalbant apie dienotvarkę, veiklos gal net padaugėjo. Kai esi pats sau direktorius, dirbi nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, ir vis tiek atrodo, kad ne viską padarai...



Kitokios veiklos ėmėsi ir tavo širdies draugė Vaida. Kaip jai sekasi?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, ji paliko darbą policijoje ir skyrė visą laiką tam, kas anksčiau buvo jos pomėgis - šokiams. Džiaugiuosi, kad jai puikiai sekasi. Vaida repetuoja su savo suburta šokėjų grupe, o drauge lanko siuvimo kursus - ketina pati kurti kostiumus pasirodymams.

Vaida moko jaunimą šokti, tu pats studijuoji kultūrinės veiklos vadybą, bet kadaise planavai tapti muzikos mokytoju... Gal esi išsaugojęs pedagogines ambicijas ir ketini jas realizuoti?

Man pačiam dar reikia labai daug išmokti, tad su kitais dalytis žiniomis galėčiau greičiausiai po kokių dvidešimties metų... Kol kas iš manęs būtų silpnas pedagogas, - juokiasi.



Kokie tavo gyvenime buvo šie metai?

Na, palyginti su ankstesniais, priminė štilį. Intensyviausias mano gyvenimo laikotarpis buvo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ metu. Nežinau, ar tokia koncertų gausa dar kada pasikartos. Pusantrų metų turėjau po keturis pasirodymus per savaitę, nežinojau žodžio „savaitgalis“.



O kas tau labiau patinka - karštligės ar ramybės laikas?


Tikriausiai tarpiniai ramybės momentai - tarp dviejų intensyvios veiklos bangų. Bėda ta, kad niekada nesi 100 procentų tikras dėl to, kada ta intensyvioji banga vėl tavęs laukia, - juokiasi. - Gal kasdieną eiti miegoti penktą ryto, o vakare vėl važiuoti koncertuoti, netekus ryšio su įprasta dienotvarke, yra per daug... Nenoriu išsižadėti kitokios veiklos. Ėjau savo takeliu, kuris mane, atrodo, išvedė į platesnį kelią. Judėsiu į priekį, neviršydamas leistino greičio, - šypsosi.



Valerija LEBEDEVA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų