REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar „Bitė Lietuva“ pristatė ir pradėjo prekiauti išmaniaisiais „BlackBerry Bold“ telefonais, kuriais galima ne tik persiųsti prikabintus dokumentus, bet ir juos tvarkyti net važiuojant taksi.

REKLAMA
REKLAMA

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“, bendradarbiaujanti su vienu didžiausių pasaulyje mobiliojo ryšio operatoriumi „Vodafone“ ir pirmaujančia pažangių mobilių sprendimų gamintoja „Research In Motion“ (RIM), vakar pristatė naujausią ir pažangiausią „BlackBerry“ išmaniųjų telefonų modelį - „BlackBerry Bold“.

REKLAMA

Tai pirmasis RIM išmanusis telefonas, palaikantis 3G ir HSDPA technologijas. Rinkoje jis išsiskiria pažangiausiomis techninėmis savybėmis: ypač aukštos raiškos LCD ekranu, galingu naujos kartos 624 MHz procesoriumi, integruotomis profesionaliomis GPS navigavimo ir Wi-Fi bevielio ryšio funkcijomis. Įrenginys turi 1GB vidinę atmintį ir galimybę naudoti papildomą micro SD atminties kortelę.

„Šį naująjį telefoną jau įvertino tūkstančiai vartotojų visame pasaulyje, ir džiaugiamės galėdami pristatyti jį Lietuvos vartotojams. Išmanusis „BlackBerry Bold“ yra labiau pritaikytas verslui, nes telefone įdiegtos programos leidžia pasitikrinti elektroninį paštą, itin sparčiai siųsti laiškus su „Microsoft Word“, „Excel“ ir „Power Point“ priedais, tvarkyti gautus dokumentus ar pakoreguoti pristatymą važiuojant taksi ar laukiant lėktuvo aerouoste. Svarbiausia, kad šis telefonas taupo verslininko laiką. Norėdamas atlikti tam tikrus veiksmus, jis galės tai padaryti iškart, jam nebereikės grįžti į darbo vietą ir prisijungti prie kompiuterio“, - „BlackBerry Bold“ telefono pranašumus vardijo „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Fredas Hrenchukas.

REKLAMA
REKLAMA

Smulkesniam verslui bei individualiems vartotojams sukurta „BlackBerry Internet Service“ paslauga, kai viename telefone galima valdyti iki 10 asmeninių ir darbo pašto dėžučių, naudotis visame pasaulyje populiariomis pašto dėžutėmis, pokalbių svetainėmis. Įrenginyje įmontuota 2 megapikselių kamera su blykste ir reguliuojamu skaitmeniniu objektyvu; audiovizualinis grotuvas gali transliuoti filmus, muziką, nuotraukų galerijas ir leidžia paprastai tvarkyti gausią muzikos kolekciją.

„BlachBerry Bold“ vartotojai galės būti ramūs dėl dokumentų saugumo, nes jie bus programuojami ir taip apsaugoti nuo bet kokių virusinių programų. „Šio telefono klaviatūra labai patogi, galima greitai rašyti laiškus, tačiau kol kas neįdiegta lietuviškų raidžių“, - sakė Manjunath Chandrasekhar, „Bitės“ grupės valdybos narys.

„Bitės Lietuva“ vadovo teigimu, šiuos telefonus Lietuvos gyventojai galės įsigyti už 1699 litus su 36 mėn. „BlackBerry“ paslaugos sutartimi ir už 1899 litus su 24 mėn. „BlackBerry“ paslaugos sutartimi. Be sutarties šie telefonai kainuos 2399 litus.

Eglė Kapočiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų