REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipos vidurio puolėjas Lorenas Woodsas komandos surengtame susitikime su žiniasklaida teigė, jog niekada neketino palikti Kauno klubo, o į JAV vyko tik palydėti sergančią žmoną.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip kelionė?

- Žinote, keliavau ne pasilinksminti ar pailsėti, todėl kelionė nebuvo labai puiki. Džiaugiuosi, kad mano žmona yra namuose, kartu su savo šeima. Tikiuosi, kad per kelias savaites jos sveikata pagerės.

REKLAMA

- Nemažai žmonių, jums išvykus į JAV, teigė, kad į Lietuvą nebegrįšite. Nebuvo minčių likti?

- Ne ne ne... Niekada negalvojau apie tai, kad paliksiu „Žalgirį“. Kelionė buvo tik dėl to, kad reikėjo palydėti žmoną. Jos liga buvo vienintelė priežastis, dėl kurios išvykau. Stengiausi grįžti, kaip galima greičiau. Planavau užtrukti dvi dienas. Kai komandoje tokia situacija, negaliu sau leisti išvykti ilgam.



- Ko tikitės iš ketvirtadienio Eurolygos rungtynių?

REKLAMA
REKLAMA

- Visada tikiuosi laimėti (šypsosi). Kiekvieną savaitę Eurolygoje tikimės iškovoti pergalę. Viliuosi, kad šią savaitę bus tas pirmasis kartas. „Barcelona“ - viena geriausių mūsų grupės ekipų. Tai - labai stipri komanda. Visgi mes kovosime iš visų jėgų ir bandysime nutraukti nesėkmių seriją.

- Pakaks tik kovoti? O gal prireiks ir sėkmės?

- Nemėgstu žodžio „sėkmė“. Visada sakiau, kad jei labai stengiesi, daug dirbi, turi galimybę laimėti. Mes dirbame labai sunkiai. Pastarąsias kelias savaites treniruotėse dirbome labai daug, todėl esame pasirengę rungtynėms. Mums tereikia išeiti į aikštelę ir atiduoti visas jėgas.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų