REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lina Joy aplankė globos namų vaikučius

TV3 ir SEB „Išsipildymo akcija“ vaikams teikia džiaugsmą ir šilumą. Mažieji laukia ne tiek dovanų, kiek žmonių, kurie pas juos atvažiuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Prie gražios akcijos šiemet prisijungė ir vaikų mėgstama dainininkė Lina Joy, kuri jau daugiau nei savaitę lanko vaikų globos namų auklėtinius, su kuriais ne tik bendrauja, bet ir kuria naujų dainų klipus.

REKLAMA

„Ne pirmi metai, kai mes lankome vaikučius, jiems rengiame mini koncertus. Šiemet kilo kitokia mintis – juos pradžiuginti ne tik apsilankymu, bet ir įtraukti į veiklą, užimti įdomiais dalykais ir kartu parodyti, kad žvaigždės nėra jau taip toli“, – šypsosi jaunosios dainininkės vadybininkė Alina Jonikaitė.

Aplankiusi keletą vaikų globos namų Lina Joy jau surinko medžiagos trijų dainų video klipams. Iš viso jos kūrybinė grupė planuoja specialius muzikinius klipus sukurti šešioms dainoms. Vaikai ne tik įsiamžina muzikiniame vaizdo klipe, bet ir bendrauja su kitais Liną Joy lydinčiais asmenimis. Kartu su mergaite įvairius globos namus jau aplankė TV3 laidų vedėjai – Aušra Kilkuvienė, Gediminas Jaunius, Aistė Paškevičiutė ir Džiugas Siaurusaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Atvykę į svečius mes tikrai neverčiam vaikučių filmuotis klipe. Visų pirma, savo apsilankymu norime suteikti jiems džiaugsmo. O vėliau visi norintys prisijungia prie vykstančių filmavimų, mokosi šokti, kartu dainuoja ir piešia.Tuo metu kiti bendrauja su puikiai iš televizorių ekranų pažįstamais žmonėmis. Aš pastebėjau, kad „Išsipildymo akcija“ pakeitė tuos vaikus. Anksčiau, kai atvažiuodavom pas juos, jie bijodavo, slėpdavosi po stalu. Dabar jie jau laukia svečių, nori bendrauti ir drąsiai įsikimba į ranką“, – įspūdžiais apie globos namuose augančius vaikučius dalijasi Alina.

Linos Joy ir TV3 žvaigždžių specialius apsilankymus vaikų globos namuose pamatysite finalinėje „Išsipildymo akcijos 2008“ dalyje.

Daugiau informacijos apie TV3 ir SEB „Išsipildymo akciją 2008“ ieškokite internete www.tv3.lt/issipildymoakcija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų