REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos spauda: „D. Collinsas užgėrė“

Rusijos spauda praneša, kad DeJuanas Collinsas iš Rostovo „Lokomotiv“ buvo atleistas už „ugninio vandens“ vartojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai vaizdžių pasisakymų negailinti spauda taip aprašė amerikiečio elgesį: „Ar Collinsas stipriai liūdėjo tėvynės, ar pernelyg nuliūdo, kad negalėjo dalyvauti savo šalies prezidento rinkimuose, ar bandė suvokti rusiškos sielos mįsles, vienu žodžiu, vaikinas pradėjo užlenkinėti už „kalnieriaus“. Todėl ir buvo atleistas už „reguliarius sportinio režimo pažeidimus”.

REKLAMA

Priminsime, kad Rostovo „Lokomotiv“ ekipa sprendimą nutraukti sutartį su 32 metų 188 cm ūgio įžaidėju DeJuanu Collinsu priėmė po paskutiniojo pralaimėjimo Sankt Peterburgo „Spartak“ klubui.

„Lokomotiv“ komandos teigimu, D.Collinsas sistemingai pažeidinėdavo sportinį rėžimą bei ekipos vidaus taisykles. Dėl šios priežasties gynėjas nežaidė Rusijos taurės atsakomajame mače su Maskvos „Dinamo“ klubu.

D.Collinsas Rusijos ekipoje iš viso sužaidė 11 rungtynių. Vidutiniškai praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs amerikietis per aikštelėje praleistas 33 minutes pelnydavo 10,5 taško, atkovodavo 5,1 kamuolio bei atlikdavo 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų