REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgiryje“ – du nauji žaidėjai

Kauno „Žalgirio“ komandą papildė du jauni žaidėjai – 19-metis įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas ir 22-ejų metų gynėjas Artūras Milaknis.

REKLAMA
REKLAMA

Š.Vasiliauskas sezoną pradėjo „Kaunas Triobet“ klube ir LKL bei BBL čempionatuose per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 13 taškų bei atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus. Praėjusį sezoną gynėjas rungtyniavo „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ gretose ir tapo NKL čempionu bei buvo išrinktas naudingiausiu finalo serijos žaidėju. 2007 metais Š.Vasiliauskas kartu su „Žalgirio“ jaunimo komanda laimėjo Eurolygos jaunimo turnyrą, o šią vasarą tapo Europos vicečempionu su Lietuvos jaunimo rinktine.

195 cm ūgio A.Milaknis profesionalaus krepšininko karjerą taip pat pradėjo „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ komandoje, kurioje rungtyniavo 2005-2007 metais. Pernai puolėjas atstovavo Kauno „Žalgirio“ komandai, su kuria tapo BBL ir LKL čempionu bei LKF taurės laimėtoju. Šį sezoną Artūras pradėjo „Kaunas Triobet“ klube ir per vienerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų, tritaškius mesdamas 45 proc. taiklumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų