REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neringos vicemeras Arūnas Burkšas traukiasi iš pareigų ir kraustosi gyventi į Vilnių. Neabejojama, kad tai susiję su labai gero jo draugo Arūno Valinsko tapimu Seimo pirmininku ir vadovaujamos partijos sėkmingu pasirodymu Parlamento rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar A. Burkšas „Respublikai“ patvirtino, kad artimiausiu metu parašys pareiškimą ir prašys jį atleisti iš Neringos vicemero pareigų. Neringiškis neslėpė, kad ruošiasi persikelti į Vilnių, tačiau kol kas konkrečiau savo ateities planų nedetalizavo.

REKLAMA

Aišku tik tai, kad jie bus susiję su A. Burkšo draugo naujojo Seimo pirmininko A. Valinsko vadovaujama Tautos prisikėlimo partija. Teigiama, kad A. Burkšas jau davė žodinį sutikimą tapti šios partijos nariu ir jau yra neoficialiai prisijungęs prie jos komandos.

Kokios pareigos bus pasiūlytos neringiškiui, kol kas neatskleidžiama. „Respublikos“ duomenimis, A. Valinskas labai gerai vertina savo draugo sugebėjimus ir mano, kad jis gali tinkamai darbuotis vykdomojoje valdžioje.

REKLAMA
REKLAMA

A. Burkšas saitų su Neringos valdžia visiškai nenukerta. Jis kol kas liks vietos tarybos, kurioje be pertraukos dirba net nuo 1990 metų, nariu. Ar ilgai, priklausys nuo to, ar tai leis naujosios pareigos.

A. Burkšą Neringos vicemero kėdėje turėtų pakeisti Liberalų ir cento sąjungos atstovas. Pats A. Burkšas iš šios partijos pasitraukė prieš keletą savaičių.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų