REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas patvirtino, kad 30 metų 209 cm ūgio puolėjas Matthew Nielsenas artimiausiu metu turėtų palikti komandą ir išvykti į Valensijos „Pamesa“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai „Pamesa“ komandos vyriausiuoju treneriu tapo Nevenas Spahija, klubas išreiškė norą savo gretose matyti Matthew Nielseną, - neslėpė derybų J.Vainauskas. - Vyksta derybos, todėl pirmoje Europos taurės turnyro dvikovoje australas nežais.“

REKLAMA

„Tikiuosi sėkmingos derybų pabaigos, nes pats krepšininkas neprieštarauja palikti mūsų komandos, be to, jis išreiškė aiškų norą žaisti Spahijos treniruojamoje ekipoje. Žinant, kad finansinė situacija Europos krepšinyje nėra gera, perleisdami teises į brangiausią komandos žaidėją, turėsime gana ramų sezoną“, - sprendimą argumentavo J.Vainauskas.

J.Vainauskas teigė, kad „Lietuvos rytas“ neketina ieškoti kito krepšininko į M.Nielseno poziciją. „Naujų krepšininkų į šią poziciją neplanuojame, nes turime Milko Bjelicą ir Donatą Zavacką. Tai žaidėjai, kurių karjeros kreivė kyla į viršų ir neabejoju, kad jie priims visą atsakomybę. Tai subrendę krepšininkai, kurie gali vesti į priekį tokią komandą kaip „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

M.Nielsenas „Lietuvos ryto“ komandoje rungtyniavo nuo 2005 metų.

Šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje australas žaidė 7 rungtynes. Aukštaūgis vidutiniškai per 19 minučių pelnė 7,4 taško ir atkovojo 5 kamuolius. Baltijos krepšinio lygoje jis per 7 dvikovas vidutiniškai rinko 11,7 taško ir atkovojo 5,4 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų