REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikėtina, jog lapkričio 21 d., apie 22 val., Vilnius nusidažys pačiomis tikriausiomis disco spalvom. Taip atsitiks, nes „Havana Social Club” vyks dar nematyta disco fiesta – „Disco Studija“.

REKLAMA
REKLAMA

„Disco Studijoje“ laukiami visi, norintys pašėlti 70’s–80’s dvasia, apsitempę aštuoniasdešimtųjų aerobikos aprangą ar kliošinį kombinezoną. Renginio tikslas yra vieno vakaro metu perteikti šokių muzikos raidą ir vakarėlių dvasią, vyravusią aštuntajame-devintajame praėjusio amžiaus dešimtmečiais.

REKLAMA

Renginio metu dvi klubo salės bus skirtos skirtingiems dešimtmečiams, padėjusiems pagrindą šokių muzikos raidai, o trečioji, „Havana Social Club” restoranas, apjungs šiuos laikotarpius, nes jame bus rodoma daugiau nei šimtas geriausių disco muzikos klipų.

Pirmoji renginio zona: Gyvoji scena

“Disco Roots Live” vakarėlis su 2fresh (Mondayjazz/Boogaloo) ir funk šokių komanda. “Disco Roots Live” repertuarą sudaro karščiausi aštuntojo dešimtmečio eros šokių aikštelių kūriniai, tarp kurių paminėtini: „Boney M – Sunny“, „Chic – Le Freak“ ar „Earth, Wind & Fire - September“, o taip pat ir „Bee Gees“, „Donna Summer“, „Diana Ross“, „Trammps“, „Kool & The Gang“, „Sister Sledge“, „Musique“ grupių kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimt projekte dalyvaujančių muzikantų yra gerai žinomi gyvos muzikos mėgėjams. Tai savo instrumentų virtuozai iš grupių „Saulės kliošas“, „Sounds in G“, „Bekešo Vilkai“, „Messiah Goes Mad Orchestra“ „Sheezzanova“ ir Lietuvos muzikos akademijos studentai. Išskirtinai šiam renginiui muzikantai rengia specialią sceninę choreografiją, o funk šokių komanda, papildydama gyvo disco šou, ant scenos lips kartu su jais. Kartu su muzikantais salės šokių aikštę valdys ir konfeti patrankas užtaisinės 2fresh (Mondayjazz/Boogaloo) ir Saulty (Downtown Party Network).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji zona: „Aerobic Studio“

„Aerobic Studio“ vakarėlis – savotiška aštuntajame dešimtmetyje išpopuliarėjusios elektroninės šokių muzikos italo, synth pop, high energy ir aerobikos šokių simbiozė.

Sudalyvauti vakarėlyje kviečiami buvę ar esami aerobikos šokėjai, JANE FONDA fanai, aštuntajame dešimtmetyje nusipirkę tarybinę aerobikos plokštelę su kojiniuotos Mašos atvaizdu, neapkenčiantys vienišų rudens vakarų, norintys numesti 200 gramų svorio ar susipažinti su žavia aerobikos instruktore, nepatingėję apsirengti aerobikos apranga ar pasipuošti atitinkamais 80’s aksesuarais tam šansų turės žymiai daugiau. „Aerobic Studio“ ritmą diktuos DJ’s Martin Virgin ir St. Stereo.

Trečioji zona: Disco Videoteka

VHS laikų naujiena – videodiskoteka, kurioje šimtas disco erą reprezentuojančių klipų. Disco Videotekoje laukiami visi po naktinės „Aerobic Studio“ treniruotės ar „Disco Roots Live“ šokių aikštelės pavargę disco žmonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų