REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšinio tinklaraštis BallInEurope.com nagrinėja finansinės krizės problemą ir savo šaltinių duomenimis tvirtina, jog pasaulio problemos palietė ir Rusijos klubus, kurie savo žaidėjams nepagailėjo milijoninių kontraktų.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijoje krizę įtakojo vis kylantis dolerio kursas. Naftos kainos pinga, lygiai taip pat kaip ir rublis. Jeigu tendencija išliks tokia pati - situacija tik blogės. Rusijos klubai pasirašė sutartis doleriais, o visos komandų pajamos - rubliais. Todėl dolerio kursui kylant, o rublio - leidžiantis, komandos, neabejotinai, pritrūks lėšų.

REKLAMA

Anot šaltinio, Maskvos CSKA ir „Dinamo“, Maskvos srities „Chimki“ ir „Triumf“ bei Samaros CSK VVS jau dabar nemoka algų savo krepšininkams.

Kaip jau skelbėme, moterų CSKA klubas yra arti bankroto ribos. Pagrindinis klubo rėmėjas pardavė savo verslą ir naujas savininkas neturi jokio noro remti krepšinį.

Vis dėlto manoma, kad CSKA neturės problemų su krepšininkais, nes atlyginimai neturėtų vėluoti ilgiau nei mėnesį. CSKA generalinis direktorius Andrejus Vatutinas tvirtina, kad sunkumų yra, bet pagrindinis ekipos rėmėjas „Norilsk Nickel“ užtikrino, jog nenutrauks finansinių įsipareigojimų.

CSKA ir „Dinamo“ situacijos kiek geresnės, nes jos kol kas tik vėluoja su atlyginimais. Tuo tarpu „Chimki“ ir „Triumf“ situacijos kur kas prastesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų