REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno restorane „Legenda“ - gedulo nuotaikos. Kažkokie nedorėliai nugvelbė šiame restorane priglaustos dainininko Mino gimtadienio dovanos - didžiulio dramblio - iltis.

REKLAMA
REKLAMA

Jei iltys taip ir neatsiras, Mino grasina atsisakyti dalyvauti lapkričio 28-ąją čia numatyto naujo savo albumo „Italiano“ pristatyme.

REKLAMA

„Į tokią didelę bėdą dar niekad nebuvau įkliuvęs, - „Vakaro žinioms“ gailiai sriūbavo „Legendos“ savininkas Gediminas Juodeika. - Balandžio pirmąją mūsų restorane savo gimtadienį šventęs garsusis Mino dovanų gavo 260 kg sveriantį dramblį. Kadangi dovanėlė - ne iš lengvųjų, jis jos niekaip neprisiruošė išsivežti. Mums - tik geriau, nes įspūdingas eksponatas ne tik papuošė patalpų interjerą (nors, tiesa, jis ir taip gražus), bet ir, tikimės, nešė sėkmę. Juk drambliai - sėkmės simbolis... Ir štai po vieno smagaus vakarėlio pastebėjome, kad mūsų, tiksliau - Mino, dramblys - be ilčių!“

REKLAMA
REKLAMA

Gediminas sakė tik tada susivokęs, kurių galų tą vakarą prie dramblio buvo lipte prilipusios dvi įtartinos merginos. Jos, matyt, ir bus dramblį apšvarinusios.

Netektis „Legendai“ nebūtų tokia skaudi, jei ne rūstus Mino ultimatumas: nesurasite ilčių - nelaukite ir albumo pristatymo.

„Kreipiuosi per spaudą - gal vagilių sąžinė prabils, - trūktelėjo nosimi G.Juodeika. - Už grąžintas iltis galėčiau kitą panašios formos daiktą padovanoti... O jei ilčių negrąžinsite, bent telefonu praneškite, iš kokios medžiagos tos iltys buvo. Ar iš medžio išdrožtos, ar iš akmens iškaltos. O gal dramblio kaulo? Skubiai užsakysime - meistrai naujas padarys...“

Virginija GRIGALIŪNIENĖ



Mino ir dramblys. ("Vakaro žinių" nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų