REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipą krečianti finansinė krizė kurį laiką bus apraminta. Vakar klubą pasiekė antroji savivaldybės paramos dalis - 2,2 mln. litų. Vis dėlto tokia finansinė injekcija komandos legionierių klube nesulaikė.

REKLAMA
REKLAMA

Klubą paliko abu pagrindiniai aukštaūgiai - serbas Ratko Varda ir amerikietis Lorenas Woodsas. Tiesa, „Žalgirio“ vadovai tikina, kad pastarasis po savaitės į komandą sugrįš.

REKLAMA

Tuo tarpu vakar Lietuvos čempionų klubas derino paskutines sutarties su R.Varda nutraukimo detales. Lietuvą jau palikęs 29 m. 214 cm ūgio serbas veikiausiai sudarys sutartį su juo besidominčia Madrido „Real“ ekipa.

„R.Vardos netenkino finansinė klubo situacija, o mūsų - jo požiūris į darbą ir komandą“, - išsiskyrimo su serbu priežastis įvardijo Kauno klubo vadovas Paulius Motiejūnas.

Tiesa, spalį komandos legionieriams paskelbus streiką dėl vėluojančių algų, vienintelis R.Varda kartu su „Žalgiriu“ išvyko į Lietuvos krepšinio lygos rungtynes Alytuje.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl peties traumos R.Varda per ketverias šio sezono Eurolygos rungtynes sužaidė 18 minučių ir per jas pelnė 5 taškus.

Antradienį į Jungtines Amerikos Valstijas išvyko ir kitas Kauno klubo legionierius Lorenas Woodsas. Klubo atstovai tvirtina, kad aukštaūgį savaitei išleido į tėvynę dėl žmonos ligos.

Sunegalavusi L.Woodso žmona nusprendė vykti gydytis į JAV, o „Žalgirio“ vadovai leido krepšininkui ją palydėti. „Jo išvykimas yra suderintas su agentu ir jis tikrai sugrįš. Kaune liko visi L.Woodso lagaminai“, - tikino P.Motiejūnas.

„Žalgirį“ palikus R.Vardai ir, anot klubo vadovų, laikinai išvykus L.Woodsui, Lietuvos čempionai kitos savaitės Eurolygos rungtynėms namie su „Barcelona“ krepšininkais rengiasi savo gretose turėdami vienintelį vidurio puolėją - Eurelijų Žukauską.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų