REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje trečiadienį ryte įgriuvus Bazilijonų gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“ sandėlio grindims nukentėjo moteris.

Pranešimą apie nelaimę Bendrasis pagalbos centras gavo 8 valandą 40 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos pareigūnų, įgriuvus grindims iš pirmo pastato aukšto į rūsį nukrito parduotuvės direktorė ir pardavėja. Pirmoji moteris nenukentėjo, o antroji buvo išvežta į ligoninę.

REKLAMA

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato atstovė Dalia Petrauskienė BNS sakė, kad pardavėja buvo sužalota atlūžusio betono gabalo, ji išvežta į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę. Medikai lūžių ar vidaus organų pažeidimų nukentėjusiajai nenustatė, stiprų galvos sutrenkimą ir šoką patyrusi moteris šiuo metu stebima gydytojų.

Anot D.Petrauskienės, parduotuvės direktorė, iš salės ėjusi į savo kabinetą, turėjo pereiti per sandėlį. Sandėlyje ji ir įgriuvo į atsiradusią ertmę.

REKLAMA
REKLAMA

„Direktorė įkrito į kažkur trijų metrų gylio ertmę, bet nenukentėjo, tačiau atsikėlusi pastebėjo šalia gulinčią pardavėją. Šiai buvo sužeista galva, tačiau sąmonės ji praradusi nebuvo“, - kalbėjo D. Petrauskienė, pridurdama, kad moterims išlipti padėjo priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai.

Kaip BNS sakė Vilniaus 3-iojo policijos komisariato budėtoja Živilė Kudienė, po nelaimės parduotuvė uždaryta, į ją niekas neįleidžiama. „Pavojus žmonių saugumui aišku yra. Todėl parduotuvė uždaryta, gaisrinė vietoj ir nieko neįleidžia“, - sakė Ž.Kudienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D. Petrauskienės teigimu, ikiteisminis tyrimas nepradėtas, nes tai yra nelaimingas atsitikimas. Jokie rekonstrukcijos darbai parduotuvėje nevyko, o grindys galėjo įlūžti dėl pastato senumo.

„Maxima“ praneša, kad stiprų galvos sutrenkimą ir šoką patyrusi moteris šiuo metu stebima gydytojų. Įvykio metu nukentėjusiai darbuotojai bendrovė užtikrins visas reikiamas gydymo sąlygas ir reabilitaciją. Antrajai darbuotojai medikų pagalbos neprireikė. 

„Tai pirmasis toks atvejis MAXIMA istorijoje, kai įlūžta parduotuvės grindys ir nukenčia žmonės. Atsakingi bendrovės darbuotojai iš karto po pranešimo apie įvykį atvyko į jo vietą ir bendradarbiauja su specialiosiomis tarnybomis, kurios atlieka pirminį tyrimą. Jos turėtų įvardinti ir preliminarias priežastis, galėjusias lemti šį įvykį. Laukiame ekspertų išvadų“, - sako R. Saulytė. 

Įmonė kartu su pastato savininkais nedelsiant pradės vidinį tyrimą, siekdamos nustatyti įvykio priežastis bei kaltininkus.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų