REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sascha Funke - geriausias Ellen Allien kompanijos didžėjus

Jau daugiau nei dešimt metų šis labiau į modelį iš apatinių reklamos nei į didžėjų panašus žavingas vokietis leidžia už pulto. Kiekvieną savaitgalį vis kituose pasaulio klubuose varo iš proto tūkstančius moterų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį, lapkričio 21 d., klube „Gravity“ renginių serijos „Smirnoff Ice“ scenoje - tikra Berlyno meilė. Diskotekoje su pliuso ženklu pasirodys minimal techno žvaigždė,  Ellen Allien kolega, kompanijos „Bpitch Control“ veidas Sascha Funke. Kartu su svečiu gros „Partyzanai“ komandos nariai Mantas ir Gvidas bei Lietuvoje gyvenantis portugalas Angellzouk.

REKLAMA

Spiegiančios moterys

Daugelis į klubą „Gravity“ atvykstančių didžėjų iš Vokietijos tarp savo mėgstamiausių didžėjų pamini ir Sascha Funke. Ne išimtis ir jo bosė Ellen Allien: „Tai geriausias mano įrašų kompanijos „Bpitch Control“ didžėjus, sugebantis išlaikyti publiką nuo... iki. Mėgstu groti kartu su juo, nes pasitikiu jo skoniu šimtu procentu, - trumpai, bet iškalbingai pristatė savo auklėtinį.  „Be to, visada esu garantuota, kad merginos spiegs iš laimės. Net nežinau, kodėl jis taip visoms patinka“, - tęsė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Jos žodžiais negalima netikėti, nes savo įrašų kompanijoje Ellen Allien siekia ne kiekybės, bet kokybės. Būtent todėl po elektroninės muzikos atlikėjų svajone vadinamo „Bpitch Control“ sparnu tėra vos keli didžėjai ir prodiuseriai. Bet už tai kokie!  Ellen Allien, „Modeselektor“, Thomas Schumacher, Kiki, Paul Kalkbrenner, Tomas Andersson ir, žinoma, vienas  kompanijos favoritų Sascha Funke.

Dešimt metų už pulto

Bene geriausio Berlyno klubo „Watergate“ rezidento Sascha Funke pristatinėti plačiai tikrai nebereikia. Daugiau nei dešimt metų patirties už didžėjaus pulto kalba patys už save. Pradėjęs prodiuserio karjerą labai įtakingoje Vokietijos įrašų kompanijoje „Kompakt", „Smirnoff Ice“ renginio svečias vėliau pakliuvo į kompanijos „Bpitch Control" akiratį. Čia jis prieš penkis metus išleido visur išgirtą albumą „Bravo" bei kontraversiškai įvertintą šių metų „Mango“.

Žinoma, tai ne viskas. Dar Saschai priklauso per 20 plokštelių, kelios vardinės kompiliacijos, tarp jų tikrai populiarios „Boogy Bytes Vol. 2“ ir prieš kelias savaites išleistas „Watergate 02“.  Negalima nepaminėti ir kelių dešimčių diskotekose skambėjusių remiksų elektroninės muzikos žvaigždėms: „Telepopmusik”, Gui Boratto, Thomas Fehlmann, Ada, Anja schneider, Alexander Kowalski, Paul Kalkbrenner ir kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų