REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šią savaitę net 2 koncertus Lietuvoje surengs legendinė grupė „Electric Light Orchestra“ (The Orchestra. Featuring Former Members of ELO and ELO Part II; ELO). Kaune ir Vilniuje nepamirštamus muzikos šou britai žiūrovams dovanos kartu su Kauno simfoniniu orkestru. Visame pasaulyje garsius muzikantus apšildys melodingo roko atlikėjai iš Lietuvos, grupė „Arbata“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviai „Arbata“ yra gerai žinomi gyvos muzikos mėgėjams – jų koncertai šalies klubuose visuomet sulaukia šilto publikos palaikymo. Ši roko grupė yra nuolatinė įvairių konkursų ir festivalių dalyvė. Dideliu hitu tapo grupės daina „Nuo durų iki durų“. Ji buvo pristatyta muzikiniame projekte „Lietuvos dainų dešimtukas“ ir pelnė daugiausiai televizijos žiūrovų simpatijų. Naujausias grupės „Arbata“ kūrinys „Aguona“ sėkmingai užkopė į radijo stoties „Radiocentras“ lietuviškų dainų dvidešimtuko viršūnę.

REKLAMA

„Savo dainomis nesiekiame atrasti kažko naujo, kažkam kažką įrodyti – stengiamės gyvenimą padaryti šviesesnį. Manome, kad nėra absoliučios tiesos, kuri pasakytų, kuri muzika yra tikra, kuri ne. Dėl to, kuriame tai, kas tuo metu yra širdyje, kas padėtų šią akimirką būti laimingu. Nesvarbu ar muzika skambėtų liūdnai, linksmai ar lyriškai. Viskas priklauso nuo to, kas vyksta tuo metu aplink... ir viduje...“, – apie savo kūrybą pasakoja grupės „Arbata“ nariai ir žada, kad šiame koncerte skambės ir kelios dainos iš naujausio jų albumo, pasirodysiančio jau per žiemos šventes.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertuose Lietuvoje ELO atliks garsiausius, į populiariosios muzikos istoriją įėjusius, kūrinius. Rokeriams pritars Kauno simfoninis orkestras. Legendiniai muzikantai mūsų žiūrovams žada įspūdingą šou. Iš Didžiosios Britanijos specialiai pasirodymams Lietuvoje bus atvežti ELO instrumentai, dūmų mašinos, lazeriai, speciali apšvietimo technika. Arenose bus sumontuotos ypač geros kokybės garso sistemos.

ELO Vilniuje koncertuos jau ketvirtadienį (lapkričio 20 d.), o Kaune – penktadienį (lapkričio 21 d.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų