REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgirio“ žaidėjai dirbo „McDonald‘s“

Sekmadienį „McDonald’s” restoranai visoje Lietuvoje pažymėjo pasaulinę vaikų dieną. Ta proga Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda apsilankė ilgamečio rėmėjo „McDonald‘s“ restorane Kaune ir prisidėjo prie pasaulinio masto labdaros akcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Atvykstančių žalgiriečių restorane jau laukė būrys gerbėjų. Pasaulinės vaikų dienos, Kauno „Žalgirio” ir restorano „McDonald‘s” šventė prasidėjo pietumis. Žalgiriečiams užkandžiaujant, buvo surengta viktorina, kurioje visi šventės dalyviai atsakinėjo į klausimus, susijusius su Kauno „Žalgiriu“ ir restoranu „McDonald‘s“. Už teisingus atsakymus buvo dalinami įvairūs „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ prizai.

REKLAMA

Pasibaigus pietums vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas atidengė ant restorano sienos kabėsiančius komandos kapitono Pauliaus Jankūno marškinėlius. G.Krapikas padėkojo į šventę susirinkusiems gerbėjams bei visiems aistruoliams už karštą žalgiriečių palaikymą, nepaisant visų nesėkmių.

Vėliau žalgiriečiai patraukė į lauką, kur šalia restorano „McDonald‘s“ buvo pasodintas dar vienas medelis būsimoje „Žalgirio“ giraitėje. Renginio pabaigoje gerbėjai turėjo progą nusifotografuoti su savo mėgstamais krepšininkais ir gauti jų autografus, o patys laimingiausi prie „McDonald’s” prekystalių buvo aptarnauti P.Jankūno, Manto Kalniečio ir Žygimanto Janavičiaus, kurie restorane darbavosi 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų