REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Seimą išrinktas „tvarkietis“ 45-erių Kęstas Komskis Pagėgių savivaldybės mero kėdę, kaip ir spėta, paliko metais jaunesniam broliui Virginijui.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dienraščio „Lietuvos rytas“, V.Komskis - absoliučią daugumą Pagėgiuose turinčios partijos „Tvarka ir teisingumas“ narys savivaldybės taryboje nuo 2003 metų. Šios partijos frakcija ketvirtadienį V.Komskį ir pasiūlė į mero postą, vos atsistatydino brolis Kęstas.

REKLAMA

Tik trys opozicijos nariai balsavo už savo kandidatą - kavinės ir viešbučio savininką 43-ejų Gintautą Petrauską.

V.Komskis yra baigęs Plungės statybos technikumą, o neakivaizdžiai - Kaliningrado technikos universitetą. Anksčiau šios Rusijos aukštosios mokyklos diplomą gavo ir K.Komskis. Naujojo mero šeima valdo prekybos ir turizmo bendrovę „Lavirga“ Vilkyškiuose.

2006 metais Vyriausioji tarnybinės etikos komisija buvo pripažinusi, kad K. ir V.Komskiai valdžią naudoja ne rinkėjų interesams ir yra pažeidę Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymą.

K.Komskis Pagėgių mero pareigas ėjo nuo 2003 metų. Tarybos mandato jis atsisakė šią savaitę, nes po kelių dienų taps parlamentaru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų