REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Vilkaviškio r. apylinkės teismas leido 20 dienų suimti Kauno r. gyventoją 27 m. Darių Šarakauską. Jis yra vienas iš keturių įtariamųjų, užvakar Vilkaviškyje reketavusių bei pagrobusių „Pijo disko baras“ savininką 37 m. Kazimierą Paulauską. Du iš savo skriaudėjų verslininkas pažinojo.

REKLAMA
REKLAMA

K. Paulauskas savo namo kieme Lauko gatvėje buvo užpultas apie 17.30 val. Krepšius nešantį vyrą pagrobėjai užklupo išlipusį iš automobilio. Verslininkas buvo išvilktas į gatvę, įgrūstas į pilkos spalvos automobilį ir išvežtas, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Apie pagrobimą policijai pranešė verslininko žmona. Moteris papasakojo, kad vyras gaudavo į savo telefoną žinučių, reikalaujančių susimokėti, bet apie tai policija nebuvo informuota.

Apie 21.30 val. į komisariatą paskambinęs Pajevonio seniūnijos gyventojas pranešė, kad į jo namus atėjo sumuštas prieš kelias valandas Vilkaviškyje pagrobtas vyras. Pagrobtasis tvirtino pabėgęs nuo jį sumušusių ir įkalinusių vyrų.

Netrukus policija jau ieškojo konkrečių įtariamųjų. Apie 22 val. Pareigūnai Kalvarijoje sustabdė automobilį „Ford Galaxy“ angliškais registracijos numeriais. Prie jo vairo buvo D. Šarakauskas. Policijos įtarimai, kad Kauno r. gyventojas yra vienas iš kelių Vilkaviškio verslininko pagrobėjų, pasitvirtino. Jį atpažino nukentėjęs verslininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Policija ieško pasislėpusio jo bendrininko Kauno r. gyventojo. Kas jis, neatskleidžiama. Pasak Vilkaviškio policijos, abu kauniečiai anksčiau su policija nebuvo turėję reikalų.

Pirminiais duomenimis, K. Paulauską pagrobė keturi vyrai. Pareigūnai tvirtina nežinantys, kas jie.

Dėl įvairių kūno ir galvos sumušimų verslininkui teko kreiptis pagalbos į medikus, jis išleistas gydytis į namus. Vakar sumuštas verslininkas vėl pasijuto blogai, jam prireikė medikų pagalbos.

Vilkaviškio policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto prievartavimo naudojant smurtą ir laisvės atėmimo. Kai kurių šaltinių duomenimis, nusikaltėlius su Vilkaviškio verslininku galėjo sieti skolos.

Anksčiau Kaune gyvenęs K.Paulauskas prieš kelerius metus Vilkaviškyje atidarė kavinę „Pijo disco baras“, ji netruko išpopuliarėti. Baras yra vienas iš jaunimo labiausiai pamėgtų laisvalaikio leidimo vietų Vilkaviškyje. Dažnai čia užsuka ir kauniečiai, marijampoliečiai.

Dalia Byčienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų