REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meksikos sostinėje pensininkai galės pagerinti asmeninio gyvenimo kokybę - jie nemokamai gaus „Viagros“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Meksiko sveikatos apsaugos žinybos vadovo Armando Auedo Ortegos, šis miesto valdžios sprendimas paįvairins mažiausiai šimto tūkstančių pagyvenusių vyrų gyvenimo rudenį.

REKLAMA

Specialistų duomenimis, lytinių funkcijų sutrikimus patiria mažiausiai 70 procentų Meksiko gyventojų, perkopusių 70 metų slenkstį. Kad galėtų naudotis naująja sostinės vadovybės programa, pensininkams tereikės pasitikrinti sveikatą ir su atitinkama pažyma keliauti į artimiausią miesto vaistinę.

Medikai nusprendė, jog maždaug 10 dolerių kainuojančių keturių tablečių visiškai pakaks, kad pagyvenę žmonės vėl pajustų būties visavertiškumą. Beje, senjorams niekas nedraus pirkti „Viagrą“ ir už savo pinigus.

„Pensininkai turi teisę į visais požiūriais visavertį gyvenimą“, - pabrėžė ketvirtadienį Meksiko meras Marselas Ebrardas, kalbėdamas per renginį, skirtą nemokamo „Viagros“ dalijimo kampanijos pradžiai. Beje, šis miesto valdžios žingsnis susilaukė didelio ir žiniasklaidos, ir gyventojų dėmesio. Merijos iniciatyva įvertinta teigiamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų