REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalcentristai (LiCS) kandidatu į sveikatos apsaugos ministrus siūlo šiuo metu Seimo pirmininko pavaduotojo pareigas einantį Algį Čapliką, vadovauti Vidaus reikalų ministerijai siūlomas Raimundas Palaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Tokį sprendimą priėmė ketvirtadienio vakarą posėdžiavusi Liberalų ir centro sąjungos valdyba.

REKLAMA

Taip pat buvo apsispręsta dėl kandidatūros į Seimo pirmininko pavaduotojus, į šį postą siūlomas nueinančioje Vyriausybėje vidaus reikalų ministru dirbęs Raimondas Šukys.

Pasak liberalcentristų vicepirmininko A.Čapliko, labiausiai tikėtina, jog pagal susitarimą su koalicijos partneriais jiems priklausančiam Seimo žmogaus teisių komitetui vadovauti bus siūlomas dabartinio parlamento narys Arminas Lydeka, Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko pavaduotoju turėtų būti Vytautas Bogušis, Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininko pavaduotoju turėtų tapti Artūras Melianas.

REKLAMA
REKLAMA

LiCS pirmininkas Artūras Zuokas po posėdžio žurnalistams sakė, kad taip pat buvo diskutuojama dėl centro-dešinės koalicijos rengiamo antikrizinių veiksmų plano.

„Mes daug diskutavome pirmiausia apie antikrizinių veiksmų planą ir diskusijos vyko dėl siūlomų mokesčių padidinimo ar, sakykime, jų pakeitimo. Mes suformulavome tam tikrus siūlymus, kurie rytoj bus pateikti derybininkams su kitais koalicijos partneriais tam, kad pasiektume galimą kompromisą. Mums šiandien pritarti (planui – BNS) yra sudėtinga. Turime rasti bendrą formulę arba sprendimą kuris leistų pasiekti, kad mes tokį dokumentą pasirašytume“, – kalbėjo A. Zuokas.

Jo teigimu, penktadienį numatyta susitarimo dokumentą tik parafuoti, o jis pasirašytas gali būti pirmadienį, partijos taryboje šeštadienį gavus įgaliojimus tai padaryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų