REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė išvyks į Pietų Afrikos Respublikos (PAR) sostinę Johanesburgą, kuriame rengiamas konkursas „Mis pasaulis“. Kitoms gražuolėms Gabrielė nuveš lietuviškos muzikos.

REKLAMA
REKLAMA

Nežinia, kokį daiktą G.Martirosianaitė pasiimtų į negyvenamą salą, tačiau visiškai aišku, ką ji vešis į pasaulio grožio konkursą. Tai bus lietuviškų dainų kompaktinė plokštelė, ją mūsų šalies gražuolė dovanos kitų šalių dalyvėms ir konkurso organizatoriams.

REKLAMA

G.Martirosianaitė tiki, kad „Made in LT“ dainų albumas padės jai geriau pristatyti Lietuvą. „Nemanau, kad kitos dalyvės atsiveš muzikos iš savo šalies, todėl tai bus ir originalu“, - sako Gabrielė.

Viso pasaulio gražuolės galės išgirsti, kaip skamba Jurgos, „Anties“, „Skamp“, Alinos Orlovos, Aistės Smilgevičiūtės ir „Skylės“, „Lemon Joy“, „Exem“, „4FUN“ bei kitų populiarių mūsų šalies atlikėjų dainos. Galbūt „Mis pasaulis“ dalyvės net įpras niūniuoti kokią nors melodiją iš lietuviško albumo?

Beje, „Made in LT“ jau turi norvegų grupės „A-ha“ lyderis Mortenas Harketas, amerikiečių grupė „Sparks“, gruzinų kilmės britų dainininkė Katie Melua, britų popmuzikos legenda Marcas Almondas ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų