REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos čempionatui ypač didelis sujudimas jaučiamas Kėdainių miesto stadione, kur žaidė „Nevėžis“.

REKLAMA
REKLAMA

LFF interneto svetainė skelbia, jog Kėdainių stadione lapkritį jau prasidėjo šios sporto arenos rekonstrukcijos trečiojo etapo darbai. Bus visiškai rekonstruota pagrindinė stadiono aikštė, sutvarkyti ją juosiantys bėgimo takai, bus sumontuotos trūkstamos plastikinės kėdės anksčiau pastatytoje Pietų tribūnoje.

REKLAMA

Apie vykstančius darbus paprašėme papasakoti „Nevėžio“ futbolo klubo direktorių Saulių Skibiniauską.

„Visi numatyti darbai turėtų būti užbaigti iki kitų metų pavasario. Šiemet reikia atlikti aikštės drenažą. Aikštę planuojame padengti sintetiniu paklotu. Tarp šiaurės tribūnų esantis pastatas bus nugriautas. Jo vietoje bus naujas statinys. Pastato projektą jau turime, bet jo statybos pabaiga nusikels vėlesniam laikotarpiui“ – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Nevėžio“ klubo vadovas, paklaustas apie savo komandos ateitį, kalbėjo nedviprasmiškai: „Kai susitvarkysime bazę, tada pradėsime galvoti apie A lygą.“

Na, o kokia padėtis Klaipėdos stadione? Su tokiu klausimu kreipėmės į stadiono direktorių Romualdą Pargaliauską.

Jo žodžiuose optimizmo buvo mažai: „Stringa apšvietimo įrengimo darbai. Nudažė stovus ir daugiau nieko. Matyt, yra finansavimo problemų. Nejuda iš vietos ir VIP tribūnos rekonstrukcija. Manau, kad didesnių postūmių reikia tikėtis jau po Naujųjų metų. O dabar pas mus štilis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų