REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Sezzy vakarėlius tik su specialiu „dreskodu“

Jau šį penktadienį klube „Gravity“ visus r'n'b ir hip hop muzikos gerbėjus pasitiks „patiuninguota“ Sezzy renginių serija „Dirty G: Old School“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šio savaitgalio Sezzy vakarėliuose bus dvi naujienos – ypatingas „dreskodas“ ir tai, kad juose skambės tik praėjusio dešimtmečio muzika.

REKLAMA

Visai neseniai Sezzy filmavosi MTV laidoje „Pimp My Ride“, kurioje buvo „tiuninguojami“ seni automobiliai. Dabar žinomas didžėjus pats imasi  pertvarkymo darbų ir keičia savo seriją. Nuo šio penktadienio trejus metus gyvuojantys „Dirty G“ renginiai virs „Old School“ serija.

Svarbiausias pokytis tas, kad šiuose renginiuose Sezzy gros išskirtinai tik praėjusio dešimtmečio muziką, o lankytojams reikės specialiai pasipuošti.

REKLAMA
REKLAMA

„Nepagalvokite, kad grosiu niekam nežinomus, dulkėtus kūrinius iš praeities. Ne, tai bus tik vienas už kitą garsesni 1990-2000 r'n'b bei hip hop muzikiniai hitai, su kuriais aš pats ir užaugau.  Ši „Old School“ serija yra skirta visiems tikriesiems „Dirty G“ gerbėjams, kurių per trejus metus buvo tūkstančiai“, - sako Sezzy.

Beje, serijos šeimininkas griežtai primena, kad renginyje galios privalomos aprangos taisyklės. „Nepamiršk pasipuošt ypatingai, juk tai „oldskūlinis“ vakarėlis, kuriam reikės pasiruošti. Galbūt spintoje rasi kažką, kas tada buvo madinga. Tai gali būti ir sportiniai bateliai, kelnės, džemperiai ar marškinėliai. Nebijok išsiskirti!“, - tęsia jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų