REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį švęstas 32-asis Deivydo Zvonkaus gimtadienis išsiskyrė nuotaikingomis atrakcijomis, kurias kompozitoriui padovanojo žmona Natalija Zvonkė. Vienoje jų Zvonkai pasišaipė ir iš prieš porą mėnesių įvykusio konflikto su dainininke Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Didelio žiniasklaidos susidomėjimo sulaukė vakarėlio epizodas, kai kalinio apranga pasidabinusiam D.Zvonkui erotinį šokį atliko šviesiaplaukė striptizo šokėja, pasipuošusi marškinėliais su užrašu „Mia“.

REKLAMA

Pati Vilija Pilibaitytė-Mia apie šį įvykį sužinojo sekmadienį parskridusi iš Londono. Tokia Zvonkės dovana vyrui dainininkę papiktino. „Natalija taip darosi reklamą ir parodo savo lygį, iš kur ji yra, kaip gerbia kitus žmones. Manau, kad tokių kaip aš jos gyvenime milijonai, tik kiti niekam neįdomūs, - piktinosi atlikėja, - linkiu jai pasigimdyti vaiką, nes jau būtų laikas subręsti. Nestatau savęs aukščiau, bet turiu vaiką ir nebesu vaikų darželyje. Į tokio lygio žaidimus nesileidžiu“, - kalbėjo ji.

Tuo tarpu vakarėlio kaltininkas D.Zvonkus nieko blogo šioje situacijoje neįžvelgė. „Labiausiai mėgstame pasijuokti patys iš savęs. Ir šįsyk buvo pašiepiama pati situacija, o ne kas nors asmeniškai. Visas konfliktas man ir mano draugų būriui buvo be galo juokingas, o juk šventėme būtent mes, - teigė Deivydas. - Gal kiek gaila, kad visi taip stipriai reagavo. Nenorime iš nieko tyčiotis ar įžeisti. Ši scena buvo tik priemonė išreikšti ironiškam požiūriui į ankstesnius įvykius. Šiomis aplinkybėmis žmonos pokštą vertinu 10 balų.“



Gaudrius DZIKARAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų