REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausias bondiados filmas „Paguodos kvantas“ jau pradėtas rodyti ir Lietuvoje. Pasaulinę premjerą sostinės elitas šventė gerdamas Džeimso Bondo mėgstamą šampaną ir matuodamasis kultinio herojaus kostiumus.

REKLAMA
REKLAMA

Nemarusis Bondas, Džeimsas Bondas ir jo rafinuotų „kovinių“ istorijų naujausia dalis paskatino sostinės verslo atstovus surengti teminius vakarėlius. Antai šampano žinovas Juozas Kabašinskas išskirtinę publiką kino teatre vaišino mėgstamiausiu Dž. Bondo gėrimu. O „Vilniaus vartuose“ buvo pristatyta dizainerio Tomo Fordo 2008-2009 metų rudens/žiemos vyriškų drabužių kolekcija. Būtent T.Fordas kuria legendinio agento 007 įvaizdį. Filme Dž.Bondas (aktorius Danielis Craigas) vilki jo sukurtus drabužius. Beje, lietuviai vieninteliai Baltijos šalyse gavo progą pristatyti šio dizainerio kolekciją.

REKLAMA

Stilingą vakarėlį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis. Į kolekcijos pristatymą jis atvyko prašmatniuoju Dž.Bondo automobiliu „Aston Martin“. „Aš Rumšas - Vytautas Rumšas“, - prisistatė jis ir ėmė ieškoti savo panašumų su Dž.Bondu.

„Iš tiesų mes labai panašūs, skiriasi tik akių spalva. Na, ir dar kelios detalės: jis per „Paguodos kvanto“ filmavimus sudaužė šešis „Aston Martin“ automobilius, aš pabandžiau įbrėžti vieną. Jis gavo daugybę traumų, aš tik vieną: vakar Kęstutis Verslovas apdegino mano pirštą cigarete...“ - šmaikštavo V.Rumšas.

Jurga KLIMAITĖ-RIEBLING

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų