REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio trečiadienio naktį viename Klaipėdos naktiniame klube įvyko incidentas. Per jį nukentėjo grupės „Pikaso“ narys Robertas Kirklys. Neseniai šou „Ringo dievas“ gana sėkmingai kovojusiam vaikinui šįsyk nepasisekė - jam lūžo žandikaulis.

REKLAMA
REKLAMA

Šis nemalonus įvykis, pasibaigęs skaudžia trauma, privertė grupės prodiuserius brolius Bendžius pakeisti planus ir atidėti seniai planuotą grupės „Pikaso“ albumo pristatymą. Šiandien Robertui daroma operacija, o reabilitacija truks dar kelias savaites.

REKLAMA

„Nežinome, kas ten tiksliai įvyko. Robertas šiuo metu beveik negali kalbėti, o kartu su juo kitų grupės narių nebuvo. Klaipėdos policija vykdo ikiteisminį tyrimą. Tikimės, kad jau kitą savaitę viskas paaiškės ir kaltininkai bus sulaikyti“, - vylėsi Gintaras Bendžius.

Naujo grupės „Pikaso“ albumo pristatymas buvo planuotas lapkričio 23 dieną, jau buvo platinami šio renginio bilietai. „Gydytojai teigia, kad įtvarą Robertui nuims tik 24 dieną, tad albumo pristatymą teko atidėti iki gruodžio 2 dienos. Nemalonu keisti planus, tačiau sveikata - svarbiau. Tikimės, kad nebus jokių komplikacijų“, - sakė „Pikaso“ prodiuseris.

Šis incidentas sukrėtė ir Roberto grupės kolegas. „Kiek žinau iš liudytojų, Robertas buvo užpultas iš pasalų. Jį pargriovė, po to smūgiavo kojomis, - pasakojo „Pikaso“ narys Dainius. - Man sunku suprasti, kaip tai atsitiko. Jei yra koks nors konfliktas, jį galima išspręsti vyriškai, o ne iš pasalų. Juo labiau kad į klubą įleidžiami asmenys nuo 21-erių, tad tai nebuvo tiesiog jauni chuliganai. Dabar žmogus patyrė sunkų sužalojimą, o mums teko atsisakyti suplanuotų viso mėnesio filmavimų ir pasirodymų. Ir materialūs ir moraliniai nuostoliai - didžiuliai.“



Gaudrius DZIKARAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų