REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Egzotiška gražuolė Berneen Candice Čereška (23) džiugina lietuvių akis ir širdis, pasirodydama nuotaikingoje pramoginėje LNK laidoje „Kakadu“. Paklausta, kaip jaučiasi, būdama tokios smagios laidos vedėja, Berneen sako, kad pirmas savaites buvo sunku įsivažiuoti į darbus, tačiau kuo toliau, tuo viskas einasi sklandžiau.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia grįžtant sutuoktinio

Pietų Afrikos Respublikoje gimusios ir Lietuvoje dainininkės karjeros siekiančios gražuolės dienotvarkė nenuspėjama: paprastą dieną ji gali turėti laisvadienį arba plušėti iki vėlyvo vakaro. „Džiaugiuosi, kai nuo ryto iki vakaro būnu užsiėmusi, nes dabar, kai Andrius yra Londone, darbas padeda įveikti ilgesio jausmą“, - kalbėdama apie sutuoktinį Andrių Čerešką, šypsosi indų kilmės moteris.

REKLAMA

Tačiau Londone dirbantis Andrius vis dažniau aplanko žmoną Berneen, jis planuoja grįžti po poros savaičių, be to, parskris ir per Kalėdas. „Dabar matysimės dažniau, o nuo Kalėdų galbūt daugiau nebesiskirsime ir apsigyvensime kartu. Tačiau yra labai daug dalykų, kuriuos turėtume išspręsti. Reikia galvoti apie namus, juk nesinorėtų jų nuomuotis“,- šypsosi ji. Berneen sako, kad vienas kitam jie parašo labai daug trumpųjų žinučių, nors tai atsieina ir nepigiai, kartais bendrauja ir internetu. Berneen džiaugiasi labai tvarkingu ir skaniai gaminančiu sutuoktiniu, sako, abu mėgsta virtuvėje suktis kartu: anot jos, retai būna, kad vienas gamina, o kitas sėdi. „Man svarbu, kad būtų tvarkinga virtuvė, o štai drabužius mėgstu visur išmėtyti. Dabar, kai esu viena, galiu daryti, ką noriu, tačiau kai po poros savaičių sugrįš vyras, turėsiu viską greitai susitvarkyti“.



Bijojo prabilti lietuviškai

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausia jos gyvenimo svajonė - būti pripažinta dainininke, tačiau Berneen labai džiaugėsi, kai prodiuseris ją pakvietė vesti smagios televizijos laidos „Kakadu“: „Negaliu sakyti, kad visada svajojau tapti laidų vedėja, tačiau darbas televizijoje yra labai įdomus ir smagus. Džiaugiuosi, kad galiu save išreikšti ne tik kaip dainininkė, bet ir kaip laidos vedėja“. Pasiūlymas vesti laidą nustebino tamsiaodę gražuolę Berneen ir jos vyrą Andrių, tačiau, pasitikėdama laidos prodiuseriu, sutiko joje darbuotis.

Daugiausia baimės jai kėlė tai, kad televizijos eteryje turės kalbėti lietuviškai. Juk ne paslaptis, kad lietuvių kalba yra viena sudėtingiausių pasaulyje, todėl nėra taip paprasta teisingai sukirčiuoti žodį ar parinkti linksnį. Ji šypsosi, prisiminusi, kiek jai reikėjo įdėti pastangų, kad filmuojant taisyklingai ištartų žodį „meilė“, laimei, kolektyvas, su kuriuo ji dirba, yra labai draugiškas ir rūpestingas. Kaip teigia Berneen, pasitaiko, kad tekstą gauni iki filmavimo likus vos pusvalandžiui, todėl turi itin kruopščiai ruoštis. „Iš pradžių labai bijojau pasirodyti kvailai, todėl man vis atrodė, kad kažką darau ne taip. Juk laidoje viskas turi būti atlikta tiesiog puikiai“,- prisipažįsta „ką tik iškepta“ laidų vedėja. - Su manim sunku dirbti, nes nežinau, kaip tiksliai pasakyti, tačiau jaučiu, kad po truputį rezultatas vis gerėja. Džiaugčiausi, jeigu laidoje galėčiau kalbėti ir daugiau“. Neretai filmuodamiesi laidų vedėjai patiria daug streso, tačiau Berneen sugeba suimti save į rankas, nors į darbą reikia įdėti daug jėgų ir pastangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Berneen su televizijos darbuotojais susišneka lietuviškai, o su savo vyru Andriumi dažniausiai bendrauja anglų kalba, tačiau, kai ji tik netaisyklingai ištaria lietuvišką žodį, vyras ragina pasitaisyti. Lietuviškai Berneen pramoko kalbėdama su Andriaus tėvais, mat kai pirmąkart atvyko į Lietuvą, ji labai norėjo bendrauti su savo vyro šeima. Dabar du kartus per savaitę lanko individualius lietuvių kalbos užsiėmimus.

Nesigaili anksti ištekėjusi


Indų kilmės „Kakadu“ vedėja neslepia, kad populiarumas duoda ir nepatogumų, juk kiekviename žingsnyje esi stebimas aplinkinių žmonių, todėl negali elgtis taip, kaip tau šauna į galvą. Berneen prisiminė, kaip kartą, pramogaudama naktiniame klube, su vienu bičiuliu, gyvenančiu netoli jos namų, išsikvietė taksi. Juodu pastebėjęs nepažįstamas vyriškis metė repliką: „O Berneen... Bet žinok, aš pasakysiu Andriui, su kuo tu šiandien buvai“. Berneen labai nusistebėjo, juk ji nieko blogo nedarė.

REKLAMA

Ji džiaugiasi turėdama tokį supratingą vyrą, kuris ja pasitiki, nekelia pavydo scenų ir leidžia siekti užsibrėžtų tikslų. Juk kad ir kaip būtų, jis nuo pat pirmos pažinties dienos žinojo, kad ji svajoja apie dainininkės karjerą. Paprastai neištekėjusiai dainininkei lengviau siekti karjeros, nes nereikia blaškytis tarp šeimos ir savo veiklos, tačiau Berneen niekada nesigailėjo savo ranką ir širdį anksti atidavusi mylimam žmogui: „Kartu nusprendėme žengti šį žingsnį. Su Andriumi susituokėme labai romantiškai, tik su liudininkais“.

REKLAMA

Berneen džiaugiasi, kad dažniausiai iš aplinkinių sulaukia malonaus dėmesio. Apie lietuvius Berneen spėjo susidaryti nuomonę: sako, šie skiriasi nuo Londono gyventojų, kurie yra laisvesni ir atsipalaidavę, mažiau kreipiantys dėmesį į aplinkinių nuomonę ir reakciją. „Londone gali būti toks, koks nori, o vilniečiai nuolat svarsto, ką apie juos pagalvos aplinkiniai, jiems labai svarbi kitų nuomonė. Nepaisant to, lietuviai yra malonūs ir gana linksmi žmonės“, - savo pastebėjimais dalijasi pašnekovė. Lietuvoje metus gyvenanti Berneen džiaugiasi spėjusi čia susirasti ir draugų, su lietuviais jai sekasi puikiai bendrauti - iš Lietuvos kilęs ne tik jos vyras, bet ir geriausia draugė.

Paklausus, kokių planų turinti ateityje, ar ir toliau norėtų vesti televizijos laidas, Berneen prisipažįsta, kad didžiausią dalį savo gyvenimo ji skirs muzikai, savęs kaip dainininkės realizacijai, o po kelerių metų norėtų susilaukti ir vaikų. „Daugelis galvoja, kad dėl tamsesnės odos man yra lengviau siekti dainininkės karjeros, tačiau iš tiesų taip nėra... Viena vertus, galbūt lengviau, tačiau kita vertus - ne taip paprasta. Manau, kad jeigu žmogus kažko labai nori ir siekia, tai anksčiau ar vėliau tai būtinai išsipildys“, - sako Berneen, aktyviai kurianti muzikinį albumą, kurio pasirodymas galbūt jau ir ne už kalnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų