REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

FBK „Kaunas“ išplėšė pergalę Marijampolėje

FBK „Kaunas“ rungtyniavo neįprastos sudėties. Dėl gautų geltonų kortelių kauniečiams negalėjo padėti Linas Pilibaitis ir Mohamedas Arouri. Vartus saugoti netikėtai buvo patikėta jaunajam Laurynui Verteliui. Po ilgokos pertraukos aikštėje pasirodė gynėjas Dainius Kunevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam mačui nebuvo registruoti Eduardas Kurskis, Rafaelis Ledesma, Kęstutis Ivaškevičius, Bojanas Mamičius, Mindaugas Grigalevičius.

REKLAMA

Į Marijampolės stadioną susirinko kur kas mažiau žiūrovų, nei buvo galima tikėtis. Jų nebuvo nė tūkstančio.

Per pirmąsias 10 minučių nė viena komanda nesukūrė įsimintinų progų, nors šiek tiek daugiau kamuolį kontroliavo aikštės šeimininkai. 15 min. vienas prieš „Sūduvos“ vartininką Armantą Vitkauską atsidūręs „Kauno“ legionierius iš Kroatijos Luka Aničičius spyrė netaikliai. Tačiau jau po minutės Suvalkijos klubo gerbėjai buvo nuliūdinti - įvartį iš 16-17 metrų pelnė saugas Tomas Miklinevičius. Dar praėjusį sezoną jis vilkėjo „Sūduvos“ marškinėlius ir „A lygoje“ pelnė keturis įvarčius. Šiemet jis šalies čempionate pasižymėjo pirmą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

26 min. aikštės šeimininkams pavyko rezultatą išlyginti. Bobio Božinovskio spirtą kamuolį „Sūduvos“ vartininkas atrėmė, tačiau pirmas prie jo prišoko legionierius iš Brazilijos Pedro ir nukreipė jį į vartus - 1:1.

Prieš pat pertrauką įsiminė „Sūduvos“ legionieriaus iš Ukrainos Sergejaus Koziuberdos smūgis - kamuolys praskriejo šalia vartų. Pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis 1:1.

Antrojo kėlinio pradžia svečiams susiklostė nelinksmai. 58 min. „Sūduva“ įgijo kiekybinę persvarą, nes už pražangą iš aikštės buvo pašalintas FBK „Kauno“ ekipos gynėjas D.Kunevičius.  Nepaisant to, kauniečiai ne tik nepraleido įvarčio, bet ir patys sugebėjo įmušti. 82 min. pergalingą įvartį po Pascalio Mendy perdavimo pelnė kroatas L.Aničičius, šiemet pasižymėjęs tik pirmą kartą.

Rungtynių statistika:



Marijampolės „Sūduva“ - FBK „Kaunas“
1:2 (1:1).

Įvarčiai: 26 min. Pedro („Sūduva“); 16 min. Tomas Miklinevičius, 82 min. Luka Aničičius („Kaunas“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų