REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konservatorių ir krikščionių demokratų koalicija dar neapsisprendė, kas galėtų būti jos kandidatas į užsienio reikalų ministrus.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį koalicijos tarybos posėdyje aiškinta, jog dėl šio ministro portfelio dar žadama tartis su Prezidentu bei Užsienio reikalų ministerija.

REKLAMA

Koalicijos vicepirmininkė Rasa Juknevičienė vardija, kad svarstomame sąraše išlieka anksčiau minėtos Audronio Ažubalio, Vytauto Landsbergio bei Emanuelio Zingerio pavardės.

Anot jos, ministru galėtų tapti ir ne partijos narys, bet „patyręs diplomatas“.

„Tai labai diskusinis klausimas, aš manau, nieko bloga, jei mes labai pasversim, pamatuosim ir tik dešimtą kartą kirpsim“, – šeštadienį sakė R. Juknevičienė.

Lrt.lt primena, kad šią savaitę į susitikimą su konservatoriais atskrido Lietuvos ambasadorius Didžiojoje Britanijoje Vygaudas Ušackas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip kandidatai į kitas konservatoriams ir krikščionims demokratams priklausančias ministerijas anksčiau įvardyti pati R. Juknevičienė (krašto apsauga), bendrovės „Doc Logix“ vadovas, ekonomikos viceministru dirbęs Arvydas Seklokas (energetika), Rimantas Dagys (socialiniai reikalai), Statistikos departamento vadovas Algirdas Šemeta (finansai), verslininkais Dainius Kreivys (ūkis), Seimo narys Kazys Starkevičius (žemės ūkis).

Lietuvos radijas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų