REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, kad šią savaitę vyko UEFA Čempionų lygos grupių varžybų ketvirtojo turo rungtynės, kuriose užfiksuota aibė sensacijų. Vieni klubai nustebino geru žaidimu ir rezultatais, kiti atvirkščiai – nuvylė. Pasiremdami portalu www.eurosport.com skelbiame šios savaitės didžiausius herojus ir nevykėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitės herojai:

Stevenas Gerrardas („Liverpool“). Jis tikrai nežino, kada laikas sustoti, ar ne? Dar kartelį „Liverpool“ klubas turi dėkoti savo kapitonui už išsigelbėjimą. Šį sykį mače su Madrido „Atletico“ S. Gerrardas 95 minutę šaltakraujiškai realizavo savo paties uždirbtą 11 metrų baudinį ir ištempė lygiąsias 1:1.

REKLAMA

Scottas McDonaldas („Celtic“). Vienu metu jau atrodė, kad Australijoje gimęs S. McDonaldas padovanos „Celtic“ ekipai, žaidusiai savo gimtajame „Parkhead“ stadione, dar vieną istorinę pergalę prieš „Manchestr United“ vienuolikę, bet Ryanas Giggsas rungtynių pabaigoje tarė savo žodį ir atstatė pusiausvyrą.

Alessandro Del Piero („Juventus“). Tikra legenda. Jam jau gal ir 33-eji metai, bet „Juventus“ puolėjas vis dar nesiliauja mušti svarbių įvarčių. Šį kartą du įspūdingi A. Del Piero smūgiai pražudė patį Madrido „Realą“ ir ne bet kur, o jo paties „Santiago Bernabeu“ tvirtovėje.

REKLAMA
REKLAMA

Giuseppe Rossi („Villarreal“). „Manchester United“ komanda dėl neaiškių priežasčių atsisakė G. Rossi paslaugų ir tikriausiai dabar graužiasi sau nagus. Dar vienas puikus italo pasirodymas, dar vienas įvartis ir išplėštos lygiosios Danijoje susitikime su „Aalborg“ ekipa.

Luciano Spalletti (AS „Roma“). Nors prieš akistatą su Londono „Chelsea“ L. Spalletti jautė didžiulį spaudimą dėl itin prastų savo auklėtinių rezultatų paskutiniu metu, po įtikinamos pergalės 3:1 jis galėjo jau kur kas lengviau atsipūsti ir palikti stadioną aukštai pakelta galva. Ką gi, jei „Roma“ ir toliau plėš skalpus Europos futbolo grandams, L. Spalletti gali būti visiškai ramus dėl savo posto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savaitės nevykėliai:

Deco („Barcelona“). „Chelsea“ saugas iš Portugalijos mače su „Roma“ savo klubui nenuveikė nieko naudingo. Maža to, Deco dar ir buvo išvarytas iš aikštės. Ir visai pelnytai, nes kone visą rungtynių laiką nesikuklino neleistinai griauti varžovų ant žaliosios vejos.

Arsene'as Wengeras („Arsenal“). Nors sezono starte reikalai bene kosmopolitiškiausiam pasaulio klubui „Arsenalui“ klostėsi kaip iš pypkės, kuo toliau, tuo labiau komanda ėmė grimzti į krizę. Po gėdingo pralaimėjimo Anglijos čempionate prieš kuklią „Stoke“ ekipą A. Wengeras nesugebėjo padaryti tinkamų išvadų ir UEFA Čempionų lygoje rungtynes savo stadione su Stambulo „Fenerbahce“ futbolininkais jo auklėtiniai baigė blankiomis lygiosiomis 0:0.

REKLAMA

Jose Mourinho („Inter“). Atvykęs į Italiją charizmatiškasis futbolo specialistas kaip visada trimitavo apie tai, kaip jis skins pergales ir titulus visuose frontuose ir visose varžybose. Tiesa, kaip parodo paskutiniai įvykiai, tokios pagyrūniškos kalbos turi mažai ką bendro su realybe. Štai ir šią savaitę J. Mourinho diriguojama „Inter“ kapela iš Kipro parsivežė vos vieną tašką.

„Barcelona“. Po prieš dvi savaites Bazelyje iškovotos įspūdingos pergalės 5:0 visi tikėjosi kažko panašaus, jei ne daugiau, ir šią savaitę iš mačo „Nou Campe“. Deja, katalonai nesugebėjo tinkamai nusiteikti naujam mūšiui ir, sužaisdami tik lygiosiomis 1:1, smarkiai nuvylė tiek savo trenerį Josepą Guardiolą, tiek ištikimiausius savo sirgalius.

Į aikštę išbėgantys fanai. Kodėl jie vis dar tai daro? Juk turėtų puikiai žinoti, kad šiais laikais televizijų kameros stengiasi į juos nebekreipti dėmesio, kurio jie taip siekia. Vis tik vienas Glazgo „Celtic“ fanas nusprendė bent kelioms sekundėms pasimėgauti šlovės spinduliuose, bet galiausiai pateko į apsauginių gniaužtus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų