REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vitalija Katunskytė laiminga, nes nėjo į Seimą

Lietuvos estrados karalienė Vitalija Katunskytė džiaugiasi nesugalvojusi šiais metais dalyvauti Seimo rinkimuose, mat, jos nuomone, scenos žmonės sutverti linksminti liaudį, o ne liūdinti kvailokais poelgiais ir dar kvailesniais sprendimais.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip kiekvienas doras pilietis vakarais stebiu „Panoramą“, rytais paskaitau laikraščius ir stebiuosi, kas darosi valstybės tarnautojų rate. Man dėl scenos kolegų – naujųjų Seimo narių – gėda: kokie nepasiruošę ir nesuvokiantys būsimo darbo prasmės jie ten susirinko. Geriau jau žmones linksmintų: dainuotų, vaidintų, juk tai jiems sekasi geriausiai. Džiaugiuosi, kad pati nesusiviliojau paragauti Seimo nario duonos, nes nebijau pasakyti, kad politikė iš manęs būtų prasta,“ – kalbėjo Vitalija.

REKLAMA

Dainininkė taip pat užsiminė, kad nereikia būti Seimo nariu tam, kad gerai gyventum Lietuvoje, užtenka būti darbščiu ir nesivaikyti didelių sumų.

„Nelabai bijau aš tos prasidėjusios ekonominės krizės, nes nuolat dirbu ir esu pajėgi save išlaikyti. Nesibodžiu dainuoti nei mažuose vakarėliuose, nei dideliuose koncertuose, todėl pasirodymų turiu itin daug, pavyzdžiui, lapkritį – 18, ir gruodžio pusė mėnesio jau užimta. Net savo albumo pristatymą sugalvojau Vilniuje surengti. Tad sukuosi kaip voverė rate ir neturiu kada aimanuoti, kokia prasta ekonominė padėtis Lietuvoje,“ – kalbėjo Vitalija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų