REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laida „Kakadu“ kviečia parodijuoti žvaigždes

Skandalingas ir visada netikėtas LNK infošou „Kakadu“ žiūrovus lepina maloniais siurprizais ir skelbia parodijų konkursą, kurio nugalėtojas keliaus į saulėtąją Tenerifę.

REKLAMA
REKLAMA

Moki kalbėti kaip Berneen? Šoki kaip Maiklas Džeksonas? Esi kaip du vandens lašai panaši į Džordaną Butkutę? Moki dainuoti kaip Radži ir nori tai parodyti visai Lietuvai? Arba... tiesiog nusijuokti kaip Alanas Chošnau? Tuomet pirmyn – tavo sugebėjimus pasiruošusi pamatyti ir kvatoti visa Lietuva.

REKLAMA

„Pastaruoju metu Lietuvoje – daug klounų, ir politinių, ir muzikinių: nuo Radži iki Antano. Po rinkimų į Seimą jų dar padaugėjo. Mes negalime nieko kita daryti, kaip tik leisti tautai pasakyti savo nuomonę apie vadinamuosius žvaigždūnus, nes šiandien šmaikščiai juos patraukti per dantį yra pati tinkamiausia dirva. Mes mylime savo žiūrovus ir tikime jų aktoriniais sugebėjimais“, - komentuoja vienas „Kakadu“ kūrėjų Mindaugas Sėjūnas.

Žiūrovai kviečiami kurti parodijas – šmaikščiai, taikliai, o kartais ir kandžiai pamėgdžioti savo mėgstamą ar nemėgstamą Lietuvos garsenybę, nusifilmuoti, nukeliauti į www.lnk.lt ir vaizdelį atsiųsti laidai „Kakadu“. Juokingiausios parodijos bus parodytos eteryje, o nugalėtojas po naujųjų metų keliaus į šiltuosius kraštus – Tenerifę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų