REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsidėmėkite Vaidą ir Indrę – šios dvi merginos bus vienos iš tų, kurios savo šypsenomis žadins jus kiekvieną darbo dieną. „Olialia“ mergaitės prijungė prie laidos „Pabusk su TV1“ vedėjų komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Dviejų žavių merginų darbas kartu su laidos „Pabusk su TV1“ partneriais - portalo „Balsas.lt“ komanda – pačiais įvairiausiais, linksmiausiais ar rimčiausiais klausimais“ kalbinti žmones, sutiktus gatvėje. 

REKLAMA

Ilgai svajojusi apie darbą televizijoje Indrė Burlinskaitė pagaliau džiaugiasi išsipildžiusia svajone. „Man darbas televizijoje visuomet atrodė labai įdomus, dinamiškas, kupinas naujų pažinčių ir patirčių. Todėl dabar atsivėrusiomis galimybėmis labai džiaugiuosi“, - neslėpdama plačios šypsenos maloniomis žiniomis dalijosi 2009 m. „Vakaro žinių“ kalendoriui nusifotografavusi mergina.

Pirmieji darbo televizijoje įspūdžiai – tik patys geriausi: linksma ir maloni „Balsas.lt“ videokomanda, nuotaikingas darbas bei patogus darbo laikas buvo būtent tai, ko Indrei ir reikėjo.  

REKLAMA
REKLAMA

Kita „Olialia“ mergaitė Vaida Kisieliūtė darbo patirties žydruosiuose ekranuose jau turi, ji vedė laidą „Solo su orkestru“. „Tiesą sakant, darbas televizijoje nebuvo mano didžiausia svajonė. Yra ir kitų labai įdomių dalykų, kuriuos noriu gyvenime nuveikti. Tačiau tokio pasiūlymo vis dėlto negalėjau atsisakyti. Darbas išties yra labai įdomus, o kiekviena nauja veikla išmoko ko nors naujo“, - sakė pirmuosius reportažus parengusi mergina.

2008 m. „Vakaro žinių“ kalendoriaus viršelio mergina jau pirmąją filmavimo dieną patyrė galybę nuotykių. Apie juos plačiau – Vaidos rašome tinklaraštyje puslapyje www.olialia.lt. Vienas labiausiai ją nustebinusių dalykų buvo tai, kad žmonės labai bijo kamerų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt dar nuo laidos „Klausimėlis“ laikų žmonės baiminasi viešai apsijuokti, atsakinėdami į klausimus bijo suklysti, mano, kad jų pasakytos mintys bus iškraipytos. Aš juos stengiuosi padrąsinti, duodu šiek tiek laiko atsakymams apgalvoti. Ir pati labai gerai žinau, kad galima lengvai nusišnekėti, kai esi užklumpamas staiga, susijaudini, o pasirodyti nori kuo geriau“, - pasakojo draugiškai nusiteikusi laidos „Pabusk su TV1“ vedėja.

Kaip „Olialia“ mergaitėms sekasi rengti video reportažus žiūrėkite portale „Balsas.lt“.

Aušra Prasauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų