REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas „Tabami“ projektas „Panoraminis miestas“

Šį penktadienį bus pristatytas naujausias „Tabami“ kolektyvo projektas „Panoraminis miestas“.

REKLAMA
REKLAMA

Didingų ir skirtingų pasaulio miestų muzikines panoramas kurs „Skamp“ grupės nariai Erica Jennings, Viktoras Diawara, Vilius Alesius bei kiti atlikėjai - Mantas Jankavičius, Igoris Kofas, Žilvinas Sebeika, Baiba.

REKLAMA

Koncertas vyks šiuolaikinio laisvalaikio ir prekybos centro „Panorama“ atidarymo proga.

„Šiame mūsų pasirodyme klausytojams pasiūlysime persikelti vis į kitą pasaulio vietą, pajusti Paryžiaus, Londono ar Niujorko dvasią. Įvairių muzikinių stilių, kultūrų ir miestų sintezė atskleis ir skirtingus Vilniaus veidus – mūsų miestas gyvena ne tik aktyvų dieninį gyvenimą, bet ir alsuoja naktiniu ritmu“, - sakė „Tabami“ vadybininkas Tomas Ivanauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai prasitaria, kad penktadienio vakarą ant scenos bus galima išvysti tokias žvaigždes kaip „U2“ vokalistą Bono, kuriuo taps Žilvinas Sebeika, grupę „Pet Shop Boys“ su Igoriu Kofu ar „Morcheeba“ vokaliste pavirsiančią Ericą Jennings. Į įspūdingą Fredžio Merkurio ir Monserat Kabalier duetą persikūnys Mantas Jankavičius ir operos solistė Ieva Prudnikovaitė.

„Visi šio koncerto kūriniai yra unikalūs, perkeliantys jų klausytojus ne vien į vieną ar kitą miestą, bet taip pat ir skirtingus laikmečius. Mūsų su Rasa dueto kūrinys „Barselona“ yra stipri ir itin pakili daina, džiaugiuosi, kad galėsim jį pristatyti vilniečiams ir miesto svečiams“, - sakė vienas iš projekto dalyvių Mantas Jankavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Panoraminio miesto“ projekte taip pat pasirodys profesionalūs šokėjai, specialiai šiam renginiui bus kuriamos vaizdo projekcijos.

Ankstesni „Tabami“ projektai, tokie kaip „Tabami goes Queen“, „Tabami goes Clubbin’“, „Tabami goes Robbie Williams“, „Tabami goes U2“ sulaukė didelio publikos dėmesio ir nuoširdžių simpatijų. „Panoraminis miestas“ žiūrovams bus pristatytas lapkričio 7 dieną 20 valandą naujo prekybos centro „Panorama“ atidarymo šventėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų