REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos populiariausių apkalbų Holivude - žymių aktorių seksualinė orientacija. Paskutinysis dėmesio centre – aktorius Willas Smithas (40).

REKLAMA
REKLAMA

Jau daugelį metų buvo kalbama, kad jo santuoka su aktore Jada Pinkett (37) - tik priedanga, be to, priedanga abiems, nes Willas domisi vyrais, o Jada - moterimis. Todėl niekas labai nenustebo, kai Smithas pradėjo tąsytis su Tomo Cruise‘o (46) homofobiškais scientologais. Yra pastebėta, kad aktoriai, susidomintys scientologija, bando su jos pagalba atsikratyti homoseksualių polinkių.

REKLAMA

O dabar internetas užtvindytas informacija, kad Willas ne vieną kartą naudojosi vyro prostituto paslaugomis. Juos aktoriui atsiųsdavo „liūdnai pagarsėjusi Holivudo Madam“, tikriausiai vietinė panašių paslaugų teikimo specialistė.

Holivudo Madam (42, Heidi Fleiss) tvirtina, kad Smithas buvo jos klientas daugelį metų. Ji pamena savo pirmąjį pokalbį su Willu šia tema: „Aš buvau priversta daugelį kartų jį užtikrinti, kad garantuoju slaptumą. Kai tik man pavyko jį įtikinti, jis tuoj pat pateikė užsakymą. Užsisakė vyrą. Aš turėjau 14 moterų, kurios dirbo man, ir du vaikinus. Jūs labai nustebtumėte sužinoję, kiek Holivudo žvaigždžių naudojosi būtent vaikinų paslaugomis!“.

„Visą tiesą“ apie Willą Madam išplepėjo publicistui Ianui Halperinui, kuris specializuojasi „smalsiojoje žurnalistikoje“ ir yra gavęs žurnalo „Rolling Stone“ Smalsumo apdovanojimą, o taip pat yra knygų apie įžymybes autorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų