REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai buvęs Jennifer Aniston draugas Tate‘as Donovanas paskambino aktorei ir prisipažino, jog ši yra „jo gyvenimo meilė“.

REKLAMA
REKLAMA

Jennifer, kuri neseniai vėl atnaujino santykius su „Gravity“ dainininku Johnu Mayeriu, vis dar negali patikėti tuo, ką išgirdo. „Prieš keletą mėnesių ji buvo vieniša, sudaužyta širdimi. O dabar net du vyrai vienu metu teigia, jog ją myli“, - sakė šaltinis žurnalui „Look“.

REKLAMA

Tate‘as ir  Jennifer palaikė ryšį ir anksčiau, tačiau šį kartą viskas kur kas rimčiau. Jis skambino aktorei keletą kartų ir užsiminė, jog jie turėtų vėl atnaujinti draugystę.

„Jennifer iš pradžių manė, jog tai tėra pokštas, tačiau Tate‘o pasiūlymas paglostė jos savimeilę, ir ji pažadėjo tai apgalvoti. Jenn sako, jog jai bus sunku išsirinkti iš dviejų žvaigždžių, tačiau pirmiausia ji yra linkusi pamąstyti, kuris iš jų būtų geresnis tėvas“, - kalbėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

„Jennifer iš tiesų nori susilaukti kūdikio. Ir tie santykiai, kuriuos ji dabar palaikys, gali būti paskutinė galimybė sukurti šeimą. Manau, jog Jennifer Tate‘as atrodo labiau tinkamas šeimos vyro vaidmeniui, ir tuo jis ją traukia. Bet tuo pačiu metu ji nori, kad santykiai su Johnu klostytųsi kuo geriau“.

Tate‘as (45) yra vaidinęs kartu su Jennifer (39) seriale „Draugai“. Pora išsiskyrė 1995 metais, po trejus metus trukusios draugystės.



Šaltinis: „Femalefirst.co.uk“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų