REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naudingiausiu SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) spalio mėnesio žaidėju pretenduoja tapti lietuvis Andrius Šležas, latvis Rinalds Sirsnins, gruzinas George Tsintsadze ir keturi amerikiečiai, tarp kurių ir buvęs žalgirietis Tanoka Beardas.

REKLAMA
REKLAMA

SEB BBL paskelbė kandidatus į naudingiausio Elito diviziono mėnesio žaidėjo titulą.

Ronaldas Clarkas„Valmiera“ komandos pirmauja pagal įmestus taškus (vidutiniškai 22,4), „Rock“ lyderis Tanoka Beardas pirmauja pagal atkovotus kamuolius (vid. 10,4), o jo komandos draugas gruzinas George Tsintsadze pirmauja pagal rezultatyvius perdavimus (vid. 5,6).

REKLAMA

T.Beardas taip pat pirmauja pagal naudingumo balą - jis vidutiniškai surenka 23 naudingumo balus.

„Šiaulių“ komandos garbę ginantis Andrius Šležas per pirmąsias penkerias rungtynes vidutiniškai rinko 14,8 taško, atkovojo 4,8 ir perėmė 1,2 kamuolio bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Dar vienas kandidatas į naudingiausiojo mėnesio žaidėjo vardą - Vilniaus „Lietuvos ryto“ amerikietis Chuckas Eidsonas, kuris per pirmąsias 6 rungtynes vidutiniškai rinko 13,8 taško, 6,5 atkovoto ir 1,3 perimto kamuolio bei 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Naudingingiausiu mėnesio žaidėju taip pat gali tapti pirmaujančios Elito diviziono komandos „ASK Riga“ lyderis Ricardo Marshas, kuris vidutiniškai pelnė 16,2 taško ir atkovojo 6,4 taško, o jo ekipa laimėjo 4 susitikimus iš 5.

Tarp pretendentų į SEB BBL Iššūkio taurės turnyro naudingiausio žaidėjo vardą - du lietuviai: Marius Runkauskas iš Marijampolės „Sūduvos“ ir Valdas Vasylius iš Klaipėdos „Neptuno“.

Naudingiausio žaidėjo vardas gali atitekti ir Edmundui Gabranui (ASK/BUKI), Joakimui Kjellbomui („Dolphins“), Artūrui Stalbergui („Lauvas“), Joosepui Toome (TTU) ir Evgenijui Kolesnikovui („VEF Riga“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų